Facebook Pixel

сік Годжі

сік Годжі

Ягоди годжі є одними з найбільш корисних фруктів в світі! Пагорби і долини Тибету, Непалу, Монголії та Китаю - це місця, де росте маленька червона ягода, яка називається годжі. Кущі, на яких ростуть ягоди годжі, досягають величини від одного до трьох метрів, в той час як самі ягоди виростають до 5 сантиметрів, коли вони свіжі або 2-3 см в сушеному вигляді.
Плоди ці є специфічними, їх не слід чіпати руками під час збору врожаю - тому що чорніють, втрачаючи свої особливості. Тому, замість того, щоб зривати, їх струшівают з кущів на спеціальні килимки і сушать на сонці.
Ягоди Годжі, завдяки своїм особливим властивостям, займають краще в своєму класі положення серед рослин, занесених в трав'яну їжу або так званих супер-продукти, отримані з традиційної китайської медицини.
Експерти і дієтологи, можуть підтвердить те, що ці ягоди є здоровою піщец на нашій планеті, на далекому сході їх властивості відомі вже тисячі років.
Полі цукориди і жирні кислоти, що містяться в ягодах, можуть стимулювати вироблення колагену і затримувати вологу в організмі - що дає результат омолодження шкіри, впливає також на зменшення целюліту. Крім того, в якості єдиного, стимулюють організм до вироблення гормону росту, що уповільнює ефекти старіння і значно покращує самопочуття.
Ягоди містять також в чотири рази вищий вміст антиоксидантів, ніж чорниця або гранат. Вважаються досі за фавориток в стримуванні процесів старіння. Дуже корисний сік Годжі .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.