Facebook Pixel

Cолгар альфа ліпоєва кислота

Cолгар альфа ліпоєва кислота

Важлівій Коензим у віробленні ЕНЕРГІЇ в мітохондріях. Відіграє значний роль у віробленні ЕНЕРГІЇ, збільшуючі надходження глюкози в Клітини м'язових тканин. Разом з ЦІМ, зменшуючі надходження глюкози в жирові Клітини, допомагає Забезпечити найменша відкладення жірів в організмі. Завдяк цьом можна збільшити фізічну витривалість за рахунок підвіщенні уровня ЕНЕРГІЇ в клітінах м'язових тканин та головного мозком. Альфа ліпоєва кислота (альфа ліпоєва кислота Солгар ) поряд з ЦІМ є антиоксидантом, розчин як у воде, так и у жирах. Дана властівість спріяє відаленню вільніх радікалів и зміцненню захисту клітін. Розміри и структура молекул забезпечують можлівість захисту клітінної мембрани як Із середини, так Із зовні. Завдяк цьом, альфа - ліпоєва кислота может захістіті даже ядро ДНК від руйнування вільнімі радикалами.
Кроме того, вона может захістіті печінку від руйнування, спрічіненіх токсинами. Альфа - ліпоєва кислота ( альфа ліпоєва кислота ) утворює хелати таких важлівіх металів, як свинець, ртуть, кадмій, и виводу їх з організму, без Шкоди для него. У результате ефектівної антиоксидантної Дії и Виведення Важко металів, спріяє Зменшення ризики захворювання на рак и серцеві хвороби, попереджує Утворення катаракти и діабетичної невропатії. Такоже может використовуват як засіб, что уповільнює старіння організму. Альфа ліпоєва (альфа ліпоєва кислота Солгар) кислота спріяє зміцненню імунітету и значний підтрімує організм при вегетаріанському харчуванні. Найважлівішімі Джерелами альфа ліпоєвої кислоти є м'ясо и продукти тваринам походження.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.