Facebook Pixel

Солгар амінокислоти

Солгар амінокислоти

В асортименті Солгар кожна людина знайде потрібний йому продукт. Це можуть бути різні лікарські рослини, мінерали, вітаміни і комплексні продукти.

Амінокислоти, інакше їх ще називають будматеріалом для білків, можуть бути незамінними і замінними.

Організм людини не може виробляти незамінні амінокислоти, тому необхідно приймати комплекси, що містять ці речовини.

Амінокислоти Солгар будуть надзвичайно корисні після операції, в період одужання, при високій інтелектуальної навантаженні і при заняттях спортом.

Спортсмени, піддають свій організм найсильнішим навантажень, при цьому руйнуючи його, щоб відбувся процес відновлення, вони приймають амінокислоти.

Солгар амінокислоти забезпечать доставку білка м'язів, максимально задовольнять організм в протеїні, прискорять відновлювальні процеси в м'язовій тканині, після важких тренувань, внаслідок цього збільшиться зростання м'язової маси.

Зміцнять імунітет, підтримають позитивний азотний баланс, нормалізують вироблення гормонів. Спортивні дієтологи прийшли до висновку, що амінокислоти у вигляді харчової добавки в раціоні спортсменів необхідні.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.