Facebook Pixel

Якість вітамінів Солгар / Вітаміни Солгар

Якість вітамінів Солгар / Вітаміни Солгар

Вже 65 років американська компанія Solgar (Солгар) віпускає 100% натуральні Біологічно активні добавки найвищої якості. На сьогоднішній день асортимент Солгар нараховує более 500 найменувань різніх вітамінів , мінералів , лікарськіх рослин и комплексних продуктів. Компанія Солгар займає лідерське місце в мире среди віробніків Біологічно активних добавок преміум -класу.

Продукція компании Solgar представлена в 55 странах світу, зокрема з США, Великобритании, Италии, Испании, Франции, Голандії, Ізраїлі, Латіноамеріканськіх странах, Нової Зеландії, России та других.

Продукція Солгар віробляється Виключно з натуральних інгредієнтів без Додавання штучних барвніків, ароматізаторів, та консервантів. Продукція Солгар гіполеагенна, Підходить вегетаріанцям и не містіть ГМО.

Вся продукція Solgar розробляється у власній науково - дослідній лабораторії на основе останніх наукових Досягнення и віробляється в США у відповідності зміжнароднім стандартом GMP.

Для упаковки своєї продукції компанія вікорістовує скляні флакончики коричневого, синього та зеленого кольору, оскількі самє скло Найкращий чином захіщає пожівні Речовини від впліву вологості, світла та коливання температури. Обираючи продукцію Солгар, Ви завжди будете впевнені в тому, что обіраєте продукцію, что відповідає насвіщі світовім стандартам якості.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.