Facebook Pixel

Солгар вітамін Е - висока якість за прийнятною ціною

Солгар вітамін Е - висока якість за прийнятною ціною

Вітамін Е від провідного світового виробника вітамінів і харчових добавок компанії Solgar - це якісний, багатофункціональний вітамін, який призначається при стимулюванні репродуктивної функції, при проблемах з циклом, а також в косметологічних цілях.

Вітамін Е від Солгар представлений в інтернет-магазині Biotus в різних дозуваннях і формах. Виходячи з призначення вашого лікуючого лікаря, ви зможете підібрати найбільш економний і зручний варіант. Рідка форма, капсули і гелієві капсули - вибір повинен ґрунтуватися на рекомендації лікаря. У Solgar є дозування вітаміну Е розраховані на одноразовий прийом протягом доби - дуже зручно для тих, хто постійно забуває вчасно приймати ліки.

Ціна на вітамін Е Солгар в інтернет-магазині Biotus - найпривабливіша. Ви можете оформити замовлення з доставкою по всій Україні. Купівля вітамінів у нас гарантує отримання сертифікованих, оригінальних препаратів дешево і швидко.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.