Facebook Pixel

Спіруліна і містяться в ній вітаміни

Спіруліна і містяться в ній вітаміни

Спіруліна - це синьо-зелені водорості, в яких закладено понад 2000 різних вітамінів, мінералів, амінокислот, ферментів, полісахаридів та інших біологічних речовин. Це джерело корисних мікроелементів, які добре засвоюються людським організмом. Неймовірна популярність препаратів з спіруліни обумовлена її багатим вмістом і майже чарівним дією.

Спіруліна містить каротин, в десять разів більше, ніж у моркві. Також в ній є вітаміни B12, B6, B2 в великій кількості, за рахунок чого прийом спіруліни нормалізує обмін речовин, регулює рівень холестерину, нормалізує процес кровотворення.

Спіруліна просто необхідна в щоденному раціоні вегетаріанців, так як здатна замінити собою цілий продуктовий набір. Регулярний прийом цих водоростей в їжу благотворно впливає на травну, серцево-судинну, ендокринну та нервову системи. У спіруліни вітаміну PP значно більше, ніж в м'ясі.

Також ці синьо-зелені водорості містять фолацін, вітамін Е і ще багато інших елементів, які просто чудесним чином сприятливо впливають на самопочуття і настрій людини.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.