Facebook Pixel

Продукти, які нормалізують рівень цукру в крові

Продукти, які нормалізують рівень цукру в крові

Ви знали, що за статистикою рівень тих, у кого діагностували цукровий діабет значно виріс, в порівнянні з минулим роком. А виникає це через те, що люди з підвищеним цукром, пізно звертаються до лікаря і потерпають від негативних наслідків.
Тому варто розповісти про тих продуктах, які допоможуть знизити і нормалізувати рівень цукру в крові. Такі добавки можуть принести користь для тих, хто хворіє на діабет, знизивши дозу того ліки, яке приймає пацієнт.


1. Кориця - допомагає контролювати апетит, спалює калорії, а також знижує рівень цукру в крові, дозволена при діабеті. Кориця допомагає клітинам вашого тіла реагувати на скачки інсуліну.
Потрібно всього лише натщесерце і перед вечерею випити екстракт кориці і через 3 місяці ви зможете побачити результат. Також кориця здатна нормалізувати рівень гемоглобіну.

2. Прибуток. Під час прийому антибіотиків страждає мікрофлора кишечника, що сприяє багатьом захворюванням. Тому варто вживати пробіотичні засоби, йогурт, які налагодять роботу організму. За рахунок зниження запалення і уникнення руйнування клітин підшлункової залози, які виробляють інсулін, знижується рівень цукру.

Прибуток вживають і в профілактичних цілях щоб уникнути дисбактеріозу і інших збоїв роботи травного тракту.

3. Алое Віра . Згідно з результатами досліджень випитий натщесерце сік з алое знизив ризик захворювань на діабет уже через 2 тижні після його регулярного вживання. Алое може стимулювати вироблення інсуліну в клітинах підшлункової залози.

4. Вітамін Д . Дефіцит цього вітаміну є головним фактором ризику захворювань на діабет. Варто приймати відповідні препарати, які допоможуть унормувати вироблення організмом вітаміну Д і в жаркий період витрачати більше часу знаходження під сонцем.

5. Магній - поживна речовина, при дефіциті якого знижується рівень цукру і підвищується ризик захворювань на діабет. Магній найкраще приймати під час їжі для поліпшення травлення і засвоєння. Дози прийому магнію призначає лікар і не варто самому призначати лікування, так як можуть бути побічні ефекти.

6. Альфа-ліпоєва кислота - це дієвий антиоксидант, який виробляється в печінці і допомагає тримати в нормі рівень цукру. Його можна знайти в таких здорових продуктах, як листі шпинату, капусті і м'ясі. При регулярному вживанні спостерігається поліпшення стану організму і зниження ризику захворювання на діабет. До речі, альфа-ліпоєва кислота підтримує здоров'я щитовидної залози.

7. Хром - речовина, яка допомагає перетворювати вуглеводи в цукор і поповнює організм енергією. Від нестачі хрому рівень цукру в крові підвищується, що може привести до діабетичного захворювання. Хром підтримує активність клітин підшлункової залози продукують інсулін.

Багато натуральні харчові добавки, вітаміни і поживні речовини можуть допомогти знизити рівень цукру в крові і привести його в норму.
Для того, щоб боротися з проблемою, слід відвідати лікаря, який поставить правильний діагноз і призначить вірний курс лікування.

Стаття написана штатним письменником Biotus.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.