Facebook Pixel

Тирозин в боротьбі з депресією і зайвими кілограмами

Тирозин в боротьбі з депресією і зайвими кілограмами

Тирозин - це амінокислота, яка виробляється людським організмом. Її нестача призводить до проблем зі щитовидною залозою, низькому артеріальному тиску і температурі тіла (постійно холодні руки і ноги), депресії і хронічної втоми, почуттю тяжкості в литкових м'язах.

L-Тирозин володіє такими властивостями: зняття стресу, депресії, відчуття схвильованості і беспокойтсва. Здатний підвищувати увагу, сприяє більш швидкому відновленню сил навіть після виснажливих тренувань або емоційно важких подій. Полегшує симптоми ПМС. Препарат застосовується для лікування від різного роду залежностей: кокаїнової, лікарських, від кофеїну.

Ще один аспект використання препаратів з вмістом тирозину - схуднення. Речовина знижує апетит і зменшує жирову масу, покращує функцію надниркових залоз і гіпофіза. Підвищує настрій, що важливо під час періодів дієт, це знає кожен, хоч раз боровся із зайвою вагою.

Якщо ви відчуваєте постійну апатію і сонливість, байдужість до всього що відбувається і хронічну втому - зверніться до лікаря, можливо, вам необхідно прийняти курс тирозину.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.