Facebook Pixel

Управління симптомами та гарячими припливами в період менопаузи

Управління симптомами та гарячими припливами в період менопаузи

Що викликає припливи? Досі не зовсім зрозуміло, що може викликати цей стан у жінок. І вже є явні докази того, що припливи виникають у результаті гормональних змін у жіночому організмі. Вивчається також зв'язок клімаксу з іншими проблемами зі здоров'ям, такими як діабет, ожиріння та метаболічний синдром, які можуть помножити частоту припливів. family: arial, helvetica, sans-serif; Font-size: small;'>Деякі жінки ледве помічають припливи або вважають їх незначними, тоді як інші відзначають інтенсивність і тривалість припливів, які досить негативно впливають на якість життя.

Тригери припливів кожна жінка відчуває по-різному, наприклад, алкоголь і кофеїн, гостра їжа, стрес і тривога, одяг, що обтягує, спека і куріння - загострюють цей стан.

Усунення припливів та спека

helvetica, sans-serif; Метою профілактики є зниження частоти і тяжкості цих симптомів. Можливо, потрібно переглянути: раціон харчування та спосіб життя, гормональні препарати (якщо такі використовуються), інші ліки та альтернативні методи лікування. Поради лікаря, як ніщо інше, допоможе уникнути, або хоча б частково полегшити життя під час припливів. , sans-serif; font-size: small;'>Методи швидкого полегшення

- одягатися шарами, навіть у найхолодніші дні, щоб можна було зняти з себе зайвий одяг.

- на початку гарячого спалаху, пити маленькими ковтками холодну воду.

- одягати на ніч одяг з бавовни, а також використовувати натуральну постільну білизну.  

- класти біля себе на тумбочці пакет з льодом.

Трави та ефірні олії

Клопогон гроноподібний (Actaea racemosa, Cimicifuga racemosa) протипоказання для прийому хвороби печінки. helvetica, sans-serif; Червона конюшина (Trifolium pratense), трава збільшує ймовірність кровотечі. -serif; Font-size: small;'>Дудник китайський (Angelica sinensis), трава, яка може взаємодіяти з варфарином, що розріджує кров (кумадин).

Проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які біологічно-активні добавки (перераховані вище), оскільки деякі трав'яні засоби не проходять контроль на якість та чистоту, а саме: Управління з продовольства та медикаментів (УПМ) .

Замісна гормональна терапія (ЗГТ)

Голковколювання, також може бути корисним, оскільки не має побічних ефектів. Дослідження, опубліковане в 2011 році, показало, що жінки, які проводили процедуру акупунктури, значно менше страждають від симптомів менопаузи, включаючи припливи, ніж хто не проводив це лікування. Медитація також допомагає впоратися зі стресом. Проходження тренінгів по управлінню стресом призводить до хороших результатів і покращує здоров'я та самопочуття. Здоровий спосіб життя, зміна способу життя, також є відмінним способом лікування, як і будь-які інші ліки і сприяє зниженню частоти, тяжкості припливів, ризику розвитку серцевих захворювань та остеопорозу. Щоб поправити своє здоров'я, важливо:

Регулярно займатися спортом;

; font-size: small;'>Медичний огляд, проведений Деберою Роуз Вілсон, PhD, MSN, RN, IBCLC, AHN-BC, CHT,  24 квітня 2018 р. - Автор: Марійці Врумен Дурнінг, Р. Н. та Еріка Рот

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.