Facebook Pixel

У яких вітамінах потребують волосся?

У яких вітамінах потребують волосся?


Щоб вирости, бути сильними і блискучими, волосся потребують вітамінів A, E, H, F, C і вітамінів групи B. Кожен з них відповідає за свою функцію і необхідні для того, щоб волосся було здорові, красиві і доглянуті. Де ми знайдемо кожен з цих вітамінів? Чим загрожує їх дефіцит? Які вітаміни потрібні волоссю?

Волосся потребують низки вітамінів, що містяться в їжі - зокрема, в овочах. Вітаміни на посилення росту: вітамін А!
Вітамін А, т. Е. Так званий ретинол є дуже важливим компонентом для нашого волосся, так як зміцнює їх.
Вітамін А впливає на метаболізм клітин епітелію шкіри. Дефіцит ретинолу виявляється дуже сухими, слабкими і січеться волоссям. Тривале збереження такого стану може привести до уповільнення росту волосся і їх випадання.
Основним джерелом вітаміну А є тканини тварин, наприклад, печінка, яйця, жирне м'ясо, молоко, сири, вершкове масло. Крім того, цей вітамін є також в помідорах, перці, моркві, овочах і т. Д.
Вітаміни групи B!
Не менш важливими є вітаміни групи B. Вони безпосередньо беруть участь у фізіологічних процесах росту волосся. Захищають їх від хвороб, а також несприятливих впливів зовнішніх факторів. Розрізняють такі вітаміни групи B:
Вітамін B1, або тіамін, ми знайдемо в насінні соняшнику.
Вітамін В2, або рибофлавін, слід шукати в брокколі, молоці, йогуртах або свинині. Два вищевказаних вітаміну регулюють роботу сальних залоз, беруть участь в процесах регенерації клітин і тканин, забезпечують захист від освіти лупи.
Вітамін B3, або ніацин, пов'язаний з роботою серцево-судинної системи, повинен допомагати виробляти достатню кількість червоних кров'яних клітин, а також впливає на розширення кровоносних судин. Завдяки йому поживні речовини і кисень доставляються до всіх тканин і клітин, в тому числі і до волосся, забезпечуючи їм відповідне харчування.
Вітамін B5 дуже добре впливає на волосся. Покращує їх пігментацію. Є природним ліками від сивини. Відіграє величезну роль в процесах регенерації. Ми можемо знайти її в брокколі, а також в грибах.
Вітамін В6, або піридоксин, доставляється волоссю, при вживанні в їжу сардини, бананів, печінки. Він необхідний в процесі виробництва волосся, так як він бере участь в діленні клітин у волосяних фолікулах. Таким чином, нестача цього вітаміну може уповільнити зростання волосся.
Також вітамін B9, або фолієва кислота, відповідає за ріст волосся.
А вітамін В12, або ціанокобаламін, зміцнює волосся і перешкоджає їх випаданню, знаходиться в курячої печінки і яловичині. Дефіцит цих вітамінів може привести до надмірної себореї.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.