Facebook Pixel

Вітамін В Солгар

Вітамін В Солгар

Вітаміни Солгар цінуються у всьому світі завдяки своїй високій якості і професійно підібраним складом комплексів. Марка існує вже більше 60 років і з роками стає тільки популярнішим.

Популярність вітамінних комплексів зрозуміла і передбачувана. Сучасна людина часто погано харчується через низьку якість продуктів (занадто багато сьогодні застосовується хімії). Втома і відсутність повноцінного відпочинку, величезна кількість шкідливих звичок також негативно позначаються на стані організму. Додайте до цього погану екологію, таку як у нас в Україні і отримаєте необхідність додатково підтримувати свій організм якісними вітамінами та харчовими добавками, такими як Солгар.

Про користь вітамінів групи B знайдеться багато інформації, спробуємо систематизувати і виділити головне. Вітаміни B потрібні:

  • для сухої шкіри, ламких нігтів
  • для поліпшення росту волосся (для чоловіків при ознаках облисіння)
  • центральну нервову систему (від безсоння і погіршення пам'яті)
  • для серцево-судинної системи
  • для травної системи
  • для поліпшення зору
  • для росту організму (в тому числі і нарощування мускулатури)
  • для профілактики мігрені і головного болю (якщо є схильність)

Приймати вітаміни групи B необхідно комплексами , які вже складені фахівцями компанії Солгар і пропонуються у вигляді харчових добавок і вітамінів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.