Facebook Pixel

Вітамін E і його роль в плануванні вагітності

Вітамін E і його роль в плануванні вагітності

Вітамін Е (токоферол) і його зміст в організмі впливає на нормальне функціонування і розвиток організму. Нестача вітаміну Е в організмі призводить до зниження імунітету, м'язової дистрофії та ослаблення репродуктивної функції.

Якщо в 2016 році ви плануєте вагітність, то почати потрібно з перевірки і нормалізації рівня вітаміну Е в вашому організмі. Цей вітамін покращує роботу репродуктивної системи і відіграє значиму роль у процесі формування плоду, так що приймати його необхідно до і під час вагітності.

Більшість жінок вважає, що нормальне самопочуття - це гарантія того, що з організмом все добре і приймати різні вітамінні комплекси не потрібно. У такій точці зору є один нюанс, який зазвичай не враховується. У момент формування плоду, йому вже необхідні корисні речовини і елементи і деяких з них в організмі мами цілком вистачало для неї однієї, а ось на двох вже стає недостатньо. Ви ще можете не знати про вагітність, а вашій майбутній дитині вже потрібні речовини, такі як вітамін Е, для правильного і здорового розвитку.

Асортимент вітамінів Е від кращих світових виробників ви знайдете в каталозі нашого інетрнет-магазину

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.