Facebook Pixel

Вітамін С - ліки від раку!

Вітамін С - ліки від раку!

Пошук ліків від раку - завдання, над якою вчені працюють вже не одне десятиріччя. Це захворювання - одна з самих частих причин смертності в світі, причому за прогнозами, в зв'язку зі змінами екології, кількість хворих зростатиме.

Новітні дослідження , проведені вченими Салфордського університету в Манчестері, показали, що ефективним засобом, що уповільнює швидкість росту ракових клітин, виявився вітамін С. При ін'єкції великих доз аскорбінової кислоти навколо пухлини утворюється велика кількість перекису водню. Вона-то і вбиває ракові клітини, не пошкоджуючи при цьому здорові. Вчені провели експерименти, порівнявши вплив на ракові клітини клінічного препарату стіріпентол, трьох експериментальних ліків (актінонін, FK866 і 2-DG) і трьох природних речовин (феніловий ефіру кавової кислоти, силібініну і аскорбінової кислоти).

За результатами досвіду, найефективнішими речовинами виявилися актінонін і FK866. Але природні речовини також зупиняли метаболізм ракових стовбурових клітин, і вітамін С виявився в 10 разів ефективніше, ніж препарат 2-DG. Керівник дослідження, доктор Майкл Лісанті, зазначив: «Вітамін С дешевий, натуральний, нешкідливий і легкодоступний. Дізнатися, що ми можемо використовувати його як потенційну зброю проти раку, - важливе відкриття в медицині ». Про те, що вітамін С може виявитися ефективним засобом боротьби з раком, говорив ще нобелівський лауреат Лайнус Полінг. Однак досвідченим шляхом це доведено вперше.

Посилання на дослідження тут

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.