Facebook Pixel

"Вітамінно-мінеральні дисбаланси" - в Києві відбулася освітня лекція

"Вітамінно-мінеральні дисбаланси" - в Києві відбулася освітня лекція

29 лютого в Києві за підтримки Асоціації нутрициологии і дієтології була проведена перша освітня зустріч «Вітамінно-мінеральні дисбаланси. Симптоми і корекція ». Організатор заходу - офіційна резиденція вітамінів BIOTUS. Зібралося понад 30 учасників - лікарі, дієтологи і зацікавлені в вітамінної підтримки люди.

Відкрила захід президент Асоціації дієтологів і нутриціології України, засновник найбільшого інтернет-магазину BIOTUS - Ольга Грекулова.

Як громадський діяч і амбасадор свого бренду Ольга озвучила основні цілі циклу заходів: дати можливість людям отримати вичерпну інформацію про важливість здоров'я, способу і якості харчування, контролю над внутрішніми балансами.

Лектором заходу стала лікар-терапевт, дієтолог з клінічним досвідом роботи - Тетяна Лакуста. Тетяна розповідала простими словами про: наукових дослідженнях в області нутриціології, сучасних методах поповнення вітамінів в організмі, а також про причини виникнення дефіциту мінералів і нутрієнтів.
Особливу увагу Тетяна приділила важливості максимально різноманітного харчування і поповнення вітамінів, мікроелементів в організмі. Вона зазначила, що необхідно окремо підходити до питання правильного харчування для дітей і людей старшого віку. Лікар також консультувала з питання індивідуального підбору вітамінних комплексів.


Інтерес аудиторії викликали питання додаткового прийому препаратів заліза, колагену в формі порошку і таблеток, вітаміну ДЗ, дієтичних добавок для схуднення. Кожен учасник заходу мав можливість поспілкуватися з дієтологом особисто, а також отримати пакет учасника та продегустувати корисні коктейлі для здоров'я, придбати всі необхідні вітамінні комплекси.

Під час заходу учасники мали можливість продегустувати корисні перекуси і вітамінні коктейлі, а також придбати продукцію магазину Біотус зі спеціальною знижкою.

Компанія Біотус і Асоціація нутрициологии і дієтології ближче до кінця квітня організовує наступний захід, яке буде присвячено жіночому здоров'ю, слідкуйте за оновленнями в Facebook

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.