Facebook Pixel

Вітаміни для грудних дітей

Вітаміни для грудних дітей

Для правильного розвитку дітям необхідно багато вітамінів і мінералів. Немовлята, через обмежений меню, можуть бути схильні до їх дефіциту. Коли слід давати дитині вітамінні препарати?
дефіцит вітамінів
У будь-якому випадку дефіцит вітамінів у дітей повинен визначити лікар. Це він вирішує, коли і які вітаміни слід давати дитині. Харчові добавки подаються, як правило, дітям, які харчуються виключно грудним молоком (вітамін D і K), а також немовлятам, які страждають від деяких захворювань.
Які вітаміни для дітей необхідно давати?
Вітамін D - подається протягом всього терміну дитинства. Винятком з цього правила є діти, які живлять штучними сумішами, які забезпечують добову дозу вітаміну. Вітамін D дають для запобігання рахіту у дітей. Вітамін K - дають дітям, яких годують грудьми до 3-х місяців життя, щоб запобігти хворобам, викликані дефіцитом факторів згортання крові. Діти, яких годують штучним молоком, не потребують додаткової дозі вітаміну, оскільки необхідне його кількість вони випивають з молоком. Діти з недокрів'ям, з невеликою масою тіла і недоношені діти повинні приймати залізо.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.