Facebook Pixel

Вітаміни для різних типів шкіри

Вітаміни для різних типів шкіри

Жіноча шкіра, на відміну від чоловічої, ніжніша і потребує особливого догляду і насиченні корисними речовинами. Всі ми знаємо, що існує 4 типи шкіри і у кожного з них своя потреба у вітамінах і догляді. Важливо правильно підібрати потрібні вітаміни саме для вашого типу шкіри.

Сухий тип шкіри

Для цього типу шкіри потрібно підбирати вітаміни, які будуть зволожувати і захищати від шкідливого впливу. Підійдуть вітаміни, які містять жирні кислоти: вітамін F ( омега-3, 6 і 9 ). Але приймати їх потрібно в помірній кількості, щоб не викликати алергічних реакцій.

Змішаний і жирний тип шкіри

Така шкіра потребує фосфорі, залізі і калії, а також вітамінах В , Е , С . Вітамін В допоможе вивести токсини і добре розщеплює жири. Завдяки цим вітамінами та мінералами ви зможете поступово позбутися від висипань і вугрів на обличчі.

Нормальний тип шкіри

Для цього типу шкіри необхідні вітаміни групи В. З їх допомогою ви зможете зробити шкіру гладкою, утримати вологу, завдяки чому шкіра не буде пересихати.

Вважається, що для всіх типів шкіри необхідний вітамін Е , оскільки саме він надає комплексну дію. Завдяки йому шкіра виглядає молодшою і клітини активніше регенеруються, що дозволяє зменшити кількість зморшок. Вітамін Е покращує кровообіг, і шкіра стає пружною і еластичною.

Вітамін Е здатний знімати втому і бадьорить особа, додаючи йому рум'янцю, а все це завдяки тому, що він виступає як природний антидепресант і антиоксидант для нашого організму.

З його допомогою можна полегшити алергічні реакції і поліпшити роботу сальних залоз.

Правильно підібрані вітаміни живлять шкіру, і завдяки цьому ви зможете досягти бажаних результатів: шкіра буде сяяти красою, молодістю і здоров'ям.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.