Facebook Pixel

Вітаміни для дітей: вибираємо правильно

Вітаміни для дітей: вибираємо правильно

зміст

  1. Вітаміни для дітей: як правильно вибрати
  2. Топ вітамінів для дітей
  3. Чому важливо здійснювати придбання в перевірених компаніях

Здоров'я дитини залежить від безлічі факторів. Один з ключових - достатня кількість вітамінів в організмі. Саме на них покладена величезна відповідальність за формування і зростання всіх органів.

Тільки деякі корисні вітаміни для дітей організм здатний синтезувати самостійно. Інші надходять з їжею, яка входить в дитячий раціон. Достатня кількість вітамінів визначає нормальний обмін речовин, допомагає активно рости і гармонійно розвиватися. Що робити якщо вітамінів не вистачає? Відповідь проста. Потрібно подбати про придбання якісних добавок.

На сайті компанії "Біотус" представлений великий асортимент продукції для дітей різного віку .

Вітаміни для дітей: як правильно вибрати

Зіткнувшись з різноманітністю сучасної продукції, можна легко розгубитися.

Зіткнувшись з різноманітністю сучасної продукції, можна легко розгубитися. При цьому вибір вітамінів "на око" - затія вкрай сумнівна і може виявитися загрозою для здоров'я. Вони підбираються індивідуально для кожної дитини. Той продукт, який добре підійде одному, може спровокувати виникнення проблем зі здоров'ям у іншого малюка. Що це означає? Перш, ніж купити вітаміни для дітей, необхідно вивчити кілька важливих моментів, щоб не нашкодити маленькому організму. При призначенні даних препаратів враховуються такі чинники.

  1. Вік. Природно, що діти у віці 1 року і 6 років мають різні потреби добових норм, що надходять в організм вітамінів і мінералів. Тому виробники завжди вказують на упаковці віковий діапазон.
  2. Наявність скарг, загальний стан здоров'я. Консультація фахівця допоможе виявити слабкі сторони організму. Спираючись на позбавлення від них, призначається найбільш оптимальний тип вітамінів для дітей для імунітету і не тільки. Все залежить від прямих показань.
  3. Особливості харчування. Щоденний раціон дитини не завжди багатий корисною збалансованою їжею. Щоб організм не страждав через це, можна скористатися допомогою сучасних препаратів. Вони повністю задовольняють добові потреби організму і компенсують дефіцит певних речовин.
  4. Регіон проживання. Яскравий приклад - брак вітаміну D в регіонах з суворими кліматичними умовами. Відомо, що його вироблення відбувається під впливом сонячних променів. Дефіцит здатний привести до серйозних наслідків: рахіт, неправильний розвиток скелета. У число вітамінів для дітей України також обов'язково включено дане органічна сполука.
  5. Форма випуску. Тісно пов'язана з віком. Якщо малюкам показано призначати препарати у вигляді сиропів і крапель, то вітаміни для дітей від 5 років і старше випускають в таблетках, драже. Нерідко можна зустріти візуально привабливі і смачні витаминосодержащие препарати, виготовлені у вигляді жувальних цукерок.

Якщо зробити вибір, орієнтуючись на всі зазначені моменти, організм дитини відчує виключно користь. Він стане більш витривалим, активним, а здоров'я зміцніє в рази. Ріст і розвиток будуть повністю відповідати віку.

Топ вітамінів для дітей

На сайті компанії Біотус

На сайті компанії "Біотус" представлені різні види препаратів. Тут можна знайти продукт, який максимально задовольнить потреби будь-якої дитини. Серед найбільш популярних різновидів вітамінів можна виділити наступну продукцію:

Назва

Чому важливий для дитячого організму

вітамін C

Його дія спрямована на зміцнення імунітету. Вітамін С має потужні антиоксидантні властивості. Він допомагає організму боротися з вірусами, бактеріями, захищає його від згубного впливу токсинів. Завдяки цьому з'єднанню, залізо засвоюється набагато краще, а це означає, що ризик розвитку анемії значно знижується. Дані аргументи повністю підтверджують той факт, що аскорбінова кислота входить до переліку найважливіших вітамінів для дітей від 6 років і не тільки.

кальцій

Без надходження достатньої кількості Кальцію організм починає серйозно страждати. Міцні зуби і кістки, нормальний розвиток скелета і злагоджена робота м'язів - завдання номер 1 для цього з'єднання. Для здоров'я нервової системи, правильної роботи серця, нормального стану судин також необхідний Ca. Вибираючи вітаміни для дітей від 7 років, не варто забувати про його цінності.

вітамін D3

Незамінний при активному зростанні дитини. Завдяки йому, набагато краще засвоюється Кальцій, зміцнюються кісткові тканини. D3 грає важливу роль навіть при розвитку інтелектуальних здібностей. Його достатня кількість благотворно впливає практично на всі системи органів і покращує обмінні процеси в організмі.

Мультивітамінні і мультимінеральна добавки

Працюють як своєрідні "чарівні палички", адже містять набір цінних сполук, необхідних для комплексного підтримки здоров'я організму. Купуючи якісні вітаміни для дітей від 8 років і інших вікових категорій, ви отримуєте можливість заповнити нестачу важливих речовин в організмі дитини при прийомі всього 1 таблетки в день. Саме за такою схемою найчастіше приймаються подібні препарати.

У каталозі "Біотус" є продукція тільки від перевірених виробників таких, як Carlson Labs, Nature's Plus, Now Foods, Gummi King, Vitatone, Rainbow Light, L'il Critters, Nature's Bounty, Orthomol і багатьох інших. Також ви можете замовити вітаміни для дітей Солгар.

Чому важливо здійснювати придбання в перевірених компаніях

Ви хочете замовити продукт, прийом якого націлений на зміцнення здоров'я дитини? Тоді потрібно особливо уважно підійти до питання довіри тій компанії, де робиться замовлення. "Біотус" гарантує високу якість продукції, представленої в каталозі. Це підтверджується відповідною сертифікацією і тривалим плідною співпрацею з відомими зарубіжними постачальниками.

Купуючи американські вітаміни для дітей тут, ви точно не зіткнетеся з підробкою. Компанія несе відповідальність за здоров'я кожного клієнта. У продажу є тільки перевірена продукція. Вона повністю відповідає санітарно-екологічним нормам України і має доступну ціну.

Досвідчені співробітники "Біотус" розкажуть, як правильно вибрати кращі вітаміни для дітей. Менеджери дадуть грамотний професійну пораду всім, хто розгубився серед широкого асортименту товарів. Тут працюють на благо здоров'я дітей і дорослих, вкладаючи душу в справу.

Зміст
  • зміст
  • Вітаміни для дітей: як правильно вибрати
  • Топ вітамінів для дітей
  • Чому важливо здійснювати придбання в перевірених компаніях
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.