Facebook Pixel

Вітаміни для імунітету дорослих і дітей

Вітаміни для імунітету дорослих і дітей

Імунітеті людини при всій його важливості для організму, є, по суті, дуже крихким і його підтримка і постійна турбота про нього просто необхідні для дорослих і дітей.

Зниження імунітету відбувається через вплив різних негативних факторів на організм людини. Такими факторами можуть бути: забруднення навколишнього середовища, неякісна, брудна вода, різні консерванти в продуктах, лікарські препарати (антибіотики, хіміотерапія, гормони), фізичні та розумові навантаження, стреси і перенапруження і т.д.

До так званих груп ризику відносяться діти, люди похилого віку, а також дорослі, які з різних причин не дотримуються режиму сну і харчування.

Вітаміни для імунітету - необхідність для тих дорослих і дітей, хто піддається впливу перерахованих вище негативних факторів, а також всі в періоди масового поширення сезонних вірусних хвороб.

Спеціально розроблені вітамінні комплекси для імунітету підтримають організм і дозволять вам і членам вашої сім'ї залишатися здоровими, незалежно від погоди за вікном, навколишнього середовища і різних стресових життєвий ситуацій.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.