Facebook Pixel

Вітаміни для шкіри після 25 років - необхідність

Вітаміни для шкіри після 25 років - необхідність

Вітаміни для шкіри - це головне джерело корисних речовин, від яких залежить наша молодість і краса. Починаючи з 25 років, шкіра людини втрачає до 1,5% всіх основних компонентів, що, звичайно ж, негативно впливає на її стан. Запам'ятайте, якщо вам 25 і більше - вашій шкірі потрібна допомога у вигляді спеціальних вітамінних комплексів.

Основними компонентами вітамінів для шкіри є:

  • поліфеноли - потужні антиоксиданти
  • колаген - структурний білок, кото відповідає за еластичність шкірних покривів
  • коензим Q10 - протистоїть сухості шкіри і захищає колаген шкіри від ультра фіолетового опромінення (що призводить до руйнування колагену)
  • фітоестрогени - застосовуються при лікуванні облисіння, акне
  • гіалуронова кислота - це важлива речовина в процесі зволоження шкіри (вміст гіалуронової кислоти з віком знижується, що і призводить до сухості і в'янення)

Краса і здоров'я шкіри - це показник нормального функціонування організму. Брак поживних і корисних речовин відразу ж позначається на стані вашої шкіри. Будьте уважні до себе і тоді більшість захворювань і навіть старіння можна уникнути (або принаймні відстрочити).

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.