Facebook Pixel

Вітаміни для молодої шкіри

Вітаміни для молодої шкіри

Молода шкіра також потребує підтримки і підживлення, якщо вам 25-26 років, то саме час почати піклуватися про себе і до кремів або сироватка додати вітамінний комплекс для шкіри.

Комплекс вітамінів для шкіри, коли мова йде про молодих жінок і чоловіків, повинен в себе включати як мінімум омега-кислоти, антиоксиданти і гіалуронову кислоту. Це основа, якої може бути цілком достатньо до 30-35 років. Такий набір нейтралізує шкідливі впливу забрудненого навколишнього середовища, буде підтримувати природні ресурси шкіри, а також допоможе забезпечити «запас міцності» на майбутнє. П'ються вітаміни не на постійній основі, а курсами, зазвичай 1-3 місяці, потім необхідно зробити перерву такої ж тривалості.

Якщо до цього мінімального набору ви або ваш косметолог додасте ще вітаміни і Мікроеліменти, то від цього ваша молодість і краса тільки виграє. Обмежити вас може тільки бюджет, який ви готові виділяти на харчові добавки та вітаміни.

Вітамінні комплекси для шкіри пропонують багато відомих виробників. Комплекс вітамінів включає в себе всі необхідні групи вітамінів, а також мікроелементи, які необхідні вашої шкіри для здоров'я і краси.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.