Facebook Pixel

Вітаміни групи В

Вітаміни групи В

Що дають людині вітаміни групи В? Якщо коротко, то гарний настрій, почуття гармонії і щастя. Це якщо узагальнити, а взагалі дані вітаміни беруть участь в обміні речовин, стимулюють нервову систему, що дозволяє кожному з нас легше переносити стреси і справлятися з повсякденними справами. Завдяки вітаміну B люди легше адаптуються до обставин і місцях , а значить, менше відчувають негативних емоцій і стрес.

Вітаміни B є основою фізичного здоров'я і краси жінок. Поговоримо трохи про ознаки та симптоми нестачі вітамінів групи В. Тьмяне волосся, шаруються нігті, лущення на шкірі долонь - це зовнішні ознаки нестачі. За ними йдуть: відсутність спокійного сну, «заїди» в куточках губ, проблеми з травленням.

Нестача вітаміну В1 проявляється ознобом, почуттям зябкости, запорами і судомами.

Брак вітаміну В2 виражається запаленням слизової (в носі, горлі, погіршується зір).

В5, його дефіцит призводить до неприємних відчуттів в суглобах, депресії, постійної втоми і повній відсутності сил робити що небудь.

Недостатній рівень в організмі вітаміну В6 проявляється швидкою втомлюваністю, поганим сном.

Брак В9 - це рання сивина, проблеми з пам'яттю.

В12 - збільшення печінки і неприємні відчуття в зоні кишечника, періодичний дзвін у вухах, хронічна втома.

Загальні симптоми можуть виникнути при нестачі декількох видів вітаміну В, привести себе в норму допоможуть спеціальні вітамінні комплекси.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.