Facebook Pixel

Вітаміни та мінерали, необхідні при вагітності

Вітаміни та мінерали, необхідні при вагітності

Багатство вітамінних препаратів в аптеках ускладнює зробити правильний вибір. А вибір хорошого кошти для вагітної жінки дуже важливий: від нього залежить, адже не тільки ваше здоров'я і самопочуття, але і вашої дитини. Готові набори вітамінів і мінералів, призначені для вагітних жінок повинні включати:

  1. фолієву кислоту,
  2. кальцій,
  3. магній,
  4. йод,
  5. залізо
  6. вітамін C .

Все частіше набори вітамінів і мінералів призначені для дуже конкретних завдань, поліпшити концентрацію уваги (наприклад, перед іспитами) або стан волосся і нігтів. Виробники не забувають, звичайно, і про майбутніх мам, хоча б тому, що багато жінок, чекаючи дитину, більше дбають про своє здоров'я і частіше заглядають в аптеку. Як правило, дуже чітко, вже на упаковці зазначено, що даний препарат не рекомендується вагітним. Для впевненості ви можете запитати ще лікуючого лікаря, який набір краще для вас. Якщо ваша вагітність протікає правильно, а гінеколог нічого не нав'язує, ви можете впоратися з цим самостійно. У разі виникнення проблем зі здоров'ям і яскраво виражених симптомах (наприклад, блювання, апатія, розлади настрою) рекомендується встановити інтенсивний медичний огляд.
Набори вітамінів і мінералів, спеціально призначені для вагітних жінок
Вітаміни, призначені для вагітних , як правило, коштують досить дорого, тому деяким майбутнім мамам хорошим варіантом здається покупка більш дешевого набору мінералів і вітамінів, в якому немає чіткої вказівки для вагітних, але ціна більш дружелюбна. Це погана ідея.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.