Facebook Pixel

Вітаміни NOW Foods: секрети формул та 100-річного успіху

Вітаміни NOW Foods: секрети формул та 100-річного успіху

Natural, Organic, Wholesome - саме так звучить транскрипція легендарного американського бренду вітамінів NOW Foods, що означає Натуральний, Органічний, Корисний. Здається, у цьому криється секрет успіху вітамінів у яскравих, стильних баночках.

Як із невеликого сімейного бізнесу компанія переросла у світового візаві здорового харчування? Чому вітаміни Нау фудс рекомендують професійні спортсмени та лікарі? Читайте далі!

Компанія NOW Foods: спочатку була соя

Офіційно американська компанія Нау фудс була зареєстрована у 1968 році підприємцем Елвудом Річардом. Та сімейний бізнес у сфері здорового харчування розпочав набагато раніше батько Елвуда Пол Річард. Американський брокер викупив у свого друга соєве виробництво Fearn Soya Foods та почав розвивати "соєву справу".

Сфера здорового харчування в 60-ті роки була новою, але досить затребуваною в Америці. Тож сімейний бізнес процвітав. Невдовзі в 1960 році кмітливий син містера Річарда Елвуд випускає першу серію продуктів здорового харчування.

Соєвий протеїн навіть увійшов до раціону першої американської експедиції на Еверест у 1963 році. А в 1968 році компанія NOW Foods набуває статусу виробника дієтичних добавок та вітамінів для спортсменів і людей, які ведуть здоровий спосіб життя.

Секрети натуральних формул Нау Фудс

Сьогодні компанія NOW Foods має свої лабораторії, рослинні посіви, заводи та склади. Виробник розробляє органічні формули із найсуворішим маркером якості GMP (стандарти виробництва лікарських засобів). Бренд Нау фудс отримав 8 нагород Vity Awards за якість вітамінів та харчових добавок.

Компанія NOW Foods

Дієтичні добавки та вітаміни Нау Фудс - це виключно натуральна продукція:

  • не містять консервантів, барвників, штучних підсолоджувачів, алергенів – глютену, молока, пшениці, дріжджів;
  • лише натуральні барвники – хлорофіл, буряк, ріжкове дерево;
  •  виробник використовує яловичий хондроїтин, ефективність якого науково доведена;
  • високий ступінь екстрагування рослин. Ефективність спіруліни Spirulina Now Foods клінічно доведена.;
  • технологія молекулярної дистиляції у виробництві Омега 3. 

Мелатонін, Омега 3 Нау фудс, триптофан, рослинні екстракти та олії – ефективні продукти, визнані нутриціологами, лікарями та професійними спортсменами в усьому світі. Компанія перша випустила стевію – незамінний продукт для людей із цукровим діабетом.

Баночки NOW Foods: чистий пластик

Стильна, фірмова упаковка Нау Фудс розроблена до найдрібніших деталей. Використання безпечного пластику та унікальної технології вологозахисту Ageless® забезпечують тривале зберігання продукції, захист від вологи та окислення. Упаковка NOW Foods виготовлена з міцного та нетоксичного еко пластику. Матеріал піддається вторинній переробці.

Одна із основних цінностей компанії NOW Foods - це корисність. Високий ступінь екстрагування рослин, науково підтверджені формули та правила прийому роблять вітаміни Нау Фудс ефективними та популярними у світі.





Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.