Facebook Pixel

Вітаміни Solgar - якість, перш за все!

Вітаміни Solgar - якість, перш за все!

У компанії Solgar вважають, що головне в вітамінах - це якість. Контроль якості проводиться на всіх етапах виробництва продукції. Щоб виготовити корисні вітаміни і харчові добавки ви повинні бути впевнені в тому, що у вас найкраща сировина і в Солгар даному питанню приділяється особлива увага. Тільки перевірені і надійні постачальники доставляють на виробництво якісну сировину, яке кожен раз перед попаданням в виробничий процес проходить перевірку.

Solgar - це відсутність ГМО, стерилізація без використання радіації, завжди правдива і повна інформація про складові на етикетці продукції, матеріали упаковки, які біологічно розкладаються. Багаторічний досвід і величезна дослідницька база дозволяють компанії залишатися №1 на ринку вітамінів і харчових добавок.

Інтернет-магазин Biotus пропонує найбільший вибір продукції Solgar з доставкою по всій Україні. Ми працюємо тільки з кращими, надійними світовими виробниками, що дає можливість нашим клієнтам отримувати виключно якісні та ефективні препарати.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.