Facebook Pixel

Влад Кошель: "Тренуюся постійно і буду це робити все життя!"

Влад Кошель: "Тренуюся постійно і буду це робити все життя!"

У раціоні будь-якої активної людини, а особливо того, хто активно займається спортом (аматорськи або професійно), повинні бути присутніми вітамінно-мінеральний комплекси, які приймаються додатково. Їх прийом не залежить від типу і обсягу харчування, так як якість сучасних продуктів не дозволяє заповнювати всі потреби організму. Biotus вирішили скористатися можливістю і обговорили це питання з професійним спортсменом, майстром спорту міжнародного класу з тайського боксу, майстром спорту України з кік-боксингу, чемпіоном світу 2009 р тайського боксу (Бангкок), багаторазовим чемпіоном України з кік-боксингу і тайського боксу , провевшему 18 професійних боїв, з яких здобув 16 перемог. І так, це все про одну людину - Владиславе Кошель.

13256097_1890024851224452_1825783545409023646_n.jpg


1. Якому принципу харчування ти дотримуєшся?

Я дотримуюся такого правила: їсти потрібно все природне з мінімальними доповненнями (такими, як спеції, соуси і т.д.).
Харчуватися потрібно часто і невеликими порціями, не навантажуючи шлунок. Потрібно розуміти, чого ти хочеш від організму - набрати, скинути вагу або залишатися в тій же формі.

2. Чи підвищується витрата вітамінів і мінералів під час силових і кардиотренировок?

Витрата вітамінів і мінералів, звичайно, підвищується при фізичних навантаженнях будь-якого типу. Разом з потом виходять мінерали, підвищується обмін речовин і вітаміни витрачаються швидше.



3. Чи впливає додатковий прийом вітамінів на зростання м'язів і приріст сили?

На зростання м'язів і підвищення сили вітаміни прямо не впливають, але підвищують імунітет і тонус в цілому. А разом з цим підвищується працездатність людини. Хоча деякі вітаміни допомагають засвоєнню білка і, таким чином, сприяють відновленню.

4. Чи відчуваєш ти брак енергії в періоди, коли не вживають вітамінно-мінеральні комплекси? Які вітамінно-мінеральні комплекси присутні в твоєму раціоні і як вони впливають на витривалість, спортивні показники, загальний тонус, настрій?

 

12118599_1802114900015448_5784880620921366044_n.jpg

 

Я п'ю вітаміни круглий рік, так як тренуюся постійно і буду це робити все життя. Залежно від сезону, міняю їх, але зараз перелічу найнеобхідніші вітаміни і мінерали: вітамін С (перед тренуванням по 500 мг, можна і 1 г), кальцій (по 1 г в день), риб'ячий жир або омега 3 , магній і калій . Крім цього п'ю фреші (морквяно-яблучний, в основному).
В цілому, я не можу сказати, що від цього в мене сили б'ють через край, але відчуваю, що тонус підвищується і я не хворію вже більше 3х років. І це головний показник того, що вітаміни діють.

5. Що з перерахованих вітамінів можеш рекомендувати для всіх? Чи відрізняються рекомендації щодо вживання біодобавок в залежності від сезону року?

Можу порадити вітамін С, вітаміни групи В і А , побільше пити води. Жирні кислоти я заміняю лляною олією і червоною рибою. Можна, звичайно купити вітамінний комплекс, але зазвичай в них невеликі дозування. Краще кожен вітамін приймати окремо, і дивитися дозування на упаковці. Людям з активним способом життя потрібна як мінімум в 3 рази більша доза, в порівнянні з тими, хто проводить дні вдома або в офісі.
Взимку, природно ми отримуємо менше вітамінів з їжі, тому в зимовий і весняний період потрібно приймати вітаміни і мінерали в більшій дозуванні, ніж влітку і восени.




6. Яким брендам і маркам вітамінно-мінеральних комплексів ти довіряєш?

В першу чергу я дивлюся на дозування, а не на бренд. Але, в основному, купую вітаміни і мінерали американських брендів спортивного харчування, таких як Optimum nutrition , BSN .

Зміст
  • 1. Якому принципу харчування ти дотримуєшся?
  • 2. Чи підвищується витрата вітамінів і мінералів під час силових і кардиотренировок?
  • 3. Чи впливає додатковий прийом вітамінів на зростання м'язів і приріст сили?
  • 4. Чи відчуваєш ти брак енергії в періоди, коли не вживають вітамінно-мінеральні комплекси? Які вітамінно-мінеральні комплекси присутні в твоєму раціоні і як вони впливають на витривалість, спортивні показники, загальний тонус, настрій?
  • 5. Що з перерахованих вітамінів можеш рекомендувати для всіх? Чи відрізняються рекомендації щодо вживання біодобавок в залежності від сезону року?
  • 6. Яким брендам і маркам вітамінно-мінеральних комплексів ти довіряєш?
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.