Facebook Pixel

Все, що потрібно знати про імбир

Все, що потрібно знати про імбир

Що таке імбир?

Імбір – це корінь багаторічної рослини. Свіжі соки або напої з коня імбиру мають неповторний аромат і підходять до будь-яких коктейлів, салатів, випічки або інших страв. Інгредієнти можуть змінюватися залежно від рецептури.

Потужні протизапальні та антиоксидантні властивості

Наприклад, імбир містить гінгеролами, парадолами, сесквітерпенами, шогаолами і зінгероном компоненти, які мають потужні протизапальні та антиоксидантні властивості.

Дослідження осіб з діабетом типу 2 показали, що прийом 2 г порошку імбиру на день значно знижує рівень (СРБ) С-реактивний білок.

Потрібно також відзначити, що напої в яких крім імбиру знаходяться інші інгредієнти, включаючи лимон і куркуму - мають сильні протизапальні та антиоксидантні властивості.

Вживання продуктів і напоїв з антиоксидантними властивостями, таких як імбир, допомагає протистояти запаленням і підтримує функцію імунної системи. Багато досліджень доводять, що імбир має потужну противірусну дію і посилює імунну відповідь. span>

Автор Джилліан Кубала, MS,RD, 3 травня 2019

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.