Facebook Pixel

Ягоди годжі в схудненні

Ягоди годжі в схудненні

Вживання ягід годжі сприяє спалюванню жиру і ця властивість зараз широко застосовується в різних методах схуднення. Прагнення сучасних людей виглядати добре породило нові розробки вчених в сфері жироспалювачів. Поряд з виготовленням синтетичних препаратів вивчаються і природні засоби.

Ягоди годжі - це натуральний засіб, яке можуть застосовувати абсолютно все.

Існує кілька рецептів для прийому ягід годжі, ось найпопулярніші з них:

  • Візьміть добову дозу ягід і засипте в термос, потім залийте 500 мл гарячої води (не окропом). Наполягати ягоди необхідно 30 хвилин. П'ється напій по півсклянки 2-3 рази на день.
  • Повну столову ложку сухих ягід заварюють в 400 мл води. Відвар разом з плодами приймають 2 рази на день: 200 мл натще і 200 мл перед вечерею.
  • Додайте 5-6 ягід в чай, таке додавання додасть вашому напою користь і новий смак.

Сік годжі приймається по 30 мл натще перед сніданком і 30 мл перед обідом.

Купити годжі для схуднення в інтернет-магазині Biotus можна в вигляді ягід, екстракту або соку. З вибором завжди допоможуть наші співробітники.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.