Facebook Pixel

Навіщо дитині пити риб'ячий жир?

Навіщо дитині пити риб'ячий жир?

Риб'ячий жир для дітей призначається для компенсації дефіциту вітаміну D, який зазвичай природним чином утворюється в шкірі людини під впливом сонячних променів.

Розвиток цивілізації призвело до того, що більшу частину часу людина проводить не на свіжому повітрі під прямим впливом сонячних променів, а в приміщеннях. Такі позбавлення сонячного впливу стали приводити до рахіту у дітей і саме тому прийом риб'ячого жиру, а також вітамінних комплексів з вмістом вітаміну D стали обов'язковими для вагітних і дітей.

Вітамін Д входить до складу деяких продуктів харчування, на жаль, таких продуктів зовсім небагато, тому отримати його в достатній кількості з їжі складно. У риб'ячому жирі зміст цього важливого вітаміну дуже велике і тому його найчастіше призначають при дефіциті.

Отже, щоб рости здоровими і нормально розвиватися, дітям потрібно частіше бувати на свіжому повітрі і приймати риб'ячий жир для дітей , тоді ніяких проблем з кістковими тканинами не буде!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.