Facebook Pixel

Як захистити тіло від запаху?

Як захистити тіло від запаху?

Кожна людина за своєю природою має власний запах і для кожного він буде сприйматися по-різному. Як би це не звучало і скільки б не говорили і вчені, але пояснити це важко. Що ж приваблювало головного героя роману "Парфумер" Патріка Зюскінда?


Всі мами відразу після народження дітей, говорять про те, що новонароджені мають дуже приємний запах, який не зрівняється ні з чим.


Звідки з'являються запахи?

Інтенсивність людських запахів проявляється в залежності від багатьох факторів.

Вони виходять з пор нашої шкіри, яка виділяє секрети потових залоз. Взаємодія нашого природного запаху і виділення рідини тіла є результатом появи неприємних ароматів. Потрібно враховувати те, що людина, яка веде активний спосіб життя буде виділяти більше поту, внаслідок чого його запах стане ще пахучим.

Наприклад при заняттях спортом виділяється велика кількість рідини, це означає, що виділяється секрети потових та інших залоз. Для того, щоб підтримувати водний баланс і при цьому не відчувати неприємний запах, необхідно користуватися спеціальними засобами, які захищають нас і інших від запахів.


В результаті цього, люди стали користуватися різними засобами, як проти запаху, так і проти виділення поту. Незнання людства інформації про склад звичайних дезодорантів і антиперспірантів призводить до фатальних наслідків. Використання перерахованих вище засобів - це піддавати своє тіло до ряду негативних наслідків.

До складу звичайних дезодорантів входять такі небезпечні речовини, як солі алюмінію (нейротоксини) і парабени (консерванти). При частому використанні даного продукту, ці інгредієнти можуть сильно вплинути на ваше здоров'я. Вони руйнують флору тіла і дають можливість бактеріям виділяти токсини. Також можуть викликати алергічну реакцію і призвести до запалення потових залоз.

Але вони мають і позитивний вплив, звужують протоки потових залоз, тим самим зменшують виділення поту на 40%.

 

Найефективніше в боротьбі з неприємними запахами є натуральні дезодоранти.

засіб виготовлені з природних мінеральних солей, ароматних масел, Вітаміну Е. Не мають хімічних речовин. Також, для усунення запаху є порошок для тіла , який є гіпоалергенним продуктам, як і дезодорант для тіла . Всі вони борються з неприємним запахом, усувають свербіння. Не містять алюмінію, парабенів, алкоголю і барвників. Порошок для тіла можна наносити на шкіру обличчя, пальці рук і ніг, пахви. Ароматні олії, які входять в даний продукт живлять і загоює шкіру. Завдяки ефірним оліям дезодоранти і порошки для тіла мають ароматний запах.

Існують також різні матеріали одягу, які утримують виділяється рідина з організму і запобігає запах, але в такому одязі довго не походиш, так як вона починає парити тіло, викликаючи інші реакції організму. Варто носити тільки натуральний одяг і користуватися натуральними засобами для усунення поту та інших природних запахів тіла, які стають більш виразніше з початку статевого дозрівання.

Також для того, щоб дезодорант не викликав алергічних реакцій, необхідно перевірити своє реаукцію на такі речовини, які знаходяться в засобі. Звертайте увагу на склад продукту для усунення запаху, щоб відчувати себе впевненіше і здоровою.

Стаття написана штатним письменником Biotus

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.