Facebook Pixel

Запуск власної лінійки ТМ BIOTUS - нове досягнення компанії

Запуск власної лінійки ТМ BIOTUS - нове досягнення компанії

Компанія BIOTUS представляє свої клієнтам вітаміни і дієтичні добавки власної торгової марки BIOTUS. Першим продуктом стала Омега 3 у вигляді капсул, яка надійшла в продаж 14 квітня. Ціна за банку стартує від 93 грн.

У складі Омеги 3 від ТМ BIOTUS натуральний ісландський риб'ячий жир, відомий у всьому світі як сертифікований екологічно чистий продукт.

Корисні властивості ОMEGA-3:

  1. Підтримує в тонусі імунну систему.
  2. Гальмує процеси старіння шкіри.
  3. Регулює протизапальні функції суглобів.
  4. Покращує роботу нервової системи і мозкової діяльності.
  5. Допомагає швидше відновитися після травм.
  6. Сприятливо впливає на серцево-судинну систему.

Засновники компанії Ольга і Дмитро Грекулови планували запустити восени відразу цілу лінійку вітамінів, але загроза коронавіруса і всесвітній карантин змусили скорегувати стратегічні плани.

- Небувалий ажіотаж на вітаміни в перші дні карантину привів до того, що наш склад швидко спорожнів. До цього ми багато років працювали з американськими і європейськими виробниками, і все поставки були добре сплановані. Але попит на вітаміни та інші імуномодулятори виріс у всіх країнах, тому постачальники значно скоротили звичайні обсяги, що надходять в Україну, - каже Дмитро Грекулов.

І ми вирішили прискорити виробництво власних вітамінів, хоча запускати абсолютно новий продукт, коли все зупинено, не відповідають телефони, не працюють державні органи, друкарні, немає фахівців на виробництвах було ризиковано і зажадало більше витрат, ніж плановий запуск цілої лінійки вітамінів. Але ми це зробили, і перші продукти - Омега 3, цинк і вітамін С вже успішно продаються, підтверджує Ольга Грекулова.

У планах компанії випустити в цьому році більше 10 продуктів, серед них колаген, біотин, вітамін Д3. Переваги нової ТМ очевидні відмінну якість сировини, зручні форми випуску, дозування відповідно до протоколів США, але ціна значно нижче американських продуктів.

Детальніше: Джерело

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.