Facebook Pixel

Запалюємо по-чорному: ДО -50 на кращі бренди

Запалюємо по-чорному: ДО -50 на кращі бренди

На календарі - кінець листопада, а це значить, що в усьому світі стартують грандіозні розпродажі, приурочені до Чорної п'ятниці. Гряде одна з найяскравіших п'ятниць на рік, яку чекають мільйони! Адже саме в цей день з'являється чудова можливість заощадити і купити подарунки до новорічних та різдвяних свят.

Про що мовчить історія? Як завжди, все неоднозначно! Назва "Чорна п'ятниця" спочатку було не в честь розпродажів. Довгий час так називали обвал ринку золота 24 вересня 1869 року. Після цього термін використовувався і для інших біржових криз на Уолл-стріт.

Але з часом термін "Чорна п'ятниця" почав набувати більш оптимістичне значення. В Америці цей день вже більше століття приурочений до Дня подяки. Саме з цього моменту мільйони американців починають купувати різдвяні подарунки з вигідними знижками.

Biotus же вважає, що п'ятниця не буває чорної! Отримуйте ДО -50% на всі товари, які є в наявності c 28 листопада по 1 грудня!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.