Facebook Pixel

Здоров'я і довголіття разом з Life Extension

Здоров'я і довголіття разом з Life Extension

Biotus - офіційна резиденція вітамінів стрімко розвивається, і зовсім недавно ми стали офіційним дистриб'ютором ще одного американського бренду Life Extension .

Компанія Life Extension спеціалізується на вітамінах, а також антивікових кремах. Свою роботу компанія почала в 1980 році, і первинною метою була розробка засобів уповільнюють старіння. На початку свого шляху компанії вдалося залучити інвесторів ($ 150 мільйонів), які зацікавилися розробкою препаратів в цій сфері. Також компанія розробила безліч різних вітамінів.

Факти про компанію

Life Extension - це перша компанія, яка почала використовувати невеликі дози аспірину в боротьбі з серцевим нападом. І зараз це практикують в медицині по всьому світу.

Саме вчені Life Extension перші відкрили корисні властивості коензиму Q10 для здоров'я серця. А також вони розкрили вплив поліненасичені жирні кислоти Омега-3 на серцеві функції.

У 1990 році компанія почала ефективно використовувати мелатонін проти старіння організму. Після тривалих досліджень було написано кілька книг про те, як мелатонін впливає на наш організм. Також вчені цієї компанії відкрили симптоми небезпечного стану організму, препарати для боротьби з депресіями і ліки від гепатиту С.

У наступні роки вчені з Life Extension зосередилися на дослідженнях старіння і розповіли всьому світу, як антиоксиданти допомагають в боротьбі з атеросклерозом, а після почали розробляти ліки проти синдрому Альцгеймера.

В американському авторитетному рейтингу Consumer Lab бренд Life Extension виграв в 4 з 8 номінацій в розділі "Задоволення клієнтів в індустрії спеціалізованих медикаментів". Жоден з провідних брендів вітамінів в США раніше не отримував таку кількість нагород.

Тепер визнаний бренд у всьому світі ви можете знайти на нашому сайті. Замовляйте вітаміни від Life Extension в інтернет-магазині biotus.ua - доставляємо з США з гарантією якості.

Зміст
  • Факти про компанію
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.