Facebook Pixel

Залізо в організмі людини

Залізо в організмі людини

Легкодоступне залізо Джентл Айрон.
Железо Солгар / Залізо Солгар в легко засвоюваній органічній формі.
Залізо є одним з найважливіших мікроелементів в людському організмі. Тіло людини містить від 3 до 5 г заліза. Найбільша частина заліза знаходиться в клітинах крові у складі гемоглобіну, де залізо бере участь у транспорті кисню.
При дефіциті заліза розвивається анемія ( белокровие ), яка проявляється загальною слабкістю, зниженням працездатності, запамороченням, непритомністю, задишкою, серцебиттям.
Залізодефіцитна анемія часто виникає у жінок, що обумовлено менструаціями. Так, за добу з менструацією втрачається 10 50 мг заліза. Збільшення потреб в залізі також відбувається в період вагітності та лактації. Солгар «Легкодоступне залізо» ( Солгар Легкодоступное железо) містить 25 мг заліза в легко засвоюваній органічній формі (бісгліцинат заліза). Ця форма легко переноситься і не викликає побічних ефектів з боку шлунково – кишкового тракту (запорів).
Рекомендації щодо застосування: вживати дорослим, в т. ч. жінкам в період вагітності ті лактації по 1 капсулі в день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.