Facebook Pixel

Зимові хвороби. Що робити, щоб не захворіти?

Зимові хвороби. Що робити, щоб не захворіти?

Лікарі попереджають! Перед кожним виходом з дому на мороз, хоча б "на хвилинку", потрібно добре одягнутися. Навіть найменший переохолодження організму дійсно може привести до серйозної хвороби. Краще їй запобігти, ніж потім лікувати. У холодні дні, в поліклініках все більше і більше пацієнтів. Скаржаться на застуди, болю в горлі, кашель або нежить. Пацієнти, виходячи з дому, не сильно одягаються. А досить було б надіти шапку, шарф і рукавички, щоб уникнути багатьох захворювань.
Одним з найбільших помилок, зроблених, зокрема, молодими людьми - ходити взимку без шапки. А адже це може викликати синусит або хворобливе запалення вуха. Так само слід берегти шию. Відсутність шарф - це майже завжди гарантована інфекція в горлі, ангіна, кашель, нежить і невралгії шиї.
Чи не надівши рукавичок або маючи занадто легке взуття, фондується собі обмороження рук і ніг, а також застуди.
На зимові інфекції найбільше схильні діти. Під час ігор на снігу не відразу виявляється, що вони мають відкриті плечі. А охолодження ділянки крижового відділу може привести до запалення нирок і корінців. І зимова гра закінчується тоді лікуванням в ліжку.
Голова - ходити без шапки, ми схильні, перш за все, запалення вуха, синусит, хронічні головні болі, і навіть кон'юнктивіт, викликані захворюванням придаткових пазух носа.
Шия - відсутність шарфа може привести до інфекції горла, ангіни, кашлю і нежиті.
Груди - погано захищена грудна клітка може викликати захворювання бронхітом. Це в той час, коли якщо його не лікувати, може привести до запалення легенів.
Спину - маючи відкриту спини можна отримати, зокрема, запалення нирок, запалення корінців. Такі захворювання можуть зловити дітей, які, граючи на снігу не відчувають, що мають відкриту спину.
Руки - надягайте рукавички. В іншому випадку можна отримати обмороження, що призводить до утворення ран. Чи не захищаючи руки, ми також піддаємося дегенерації суглобів і кісток.
Ноги - промоклі черевики можуть призвести до охолодження організму, що призводить до простудних захворювань. Також не можна забувати, що переохолодження ніг, як і рук, може привести до дегенеративних змін суглобів і обмороження.
Також не забувайте про вітаміни купити які ви зможете на нашому сайті.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.