Facebook Pixel

Madre Labs

  • Популярні
  • Спочатку дешевші
  • Спочатку дорожчі
1

Під замовлення

935 грн
1

Під замовлення

238 грн
  • Популярні
  • Спочатку дешевші
  • Спочатку дорожчі

Madre Labs – це американська компанія, яка займається виробництвом якісної косметичної продукції для догляду за шкірою. Цей бренд активно представлений на ринку, а завдяки своїй унікальності та доступності він користується великою популярністю у клієнтів. Компанія відкрилася лише у 2008 році, але розробка та підготовка косметики проходила протягом 40 років, що сприяло отриманню продукту високої якості. Філософія Madre Labs будується на тому, щоб постачати на ринок кращу, але доступну продукцію, що дозволяє отримати як внутрішню, так і зовнішню красу таким чином, що готовою косметикою користуються і самі представники Madre Labs. Всі найменування пройшли строгу перевірку, а це означає, що вони відповідають медичним та екологічним стандартам, позитивно впливаючи на людський організм. Крім того, бренд не стоїть на місці і постійно розвивається, завдяки чому ви можете купити каву, суперфуди, капсули Омега-3 або вітаміни С. Це також креми для рук, шампуні для волосся, лосьйони для тіла, тоніки скраби та всілякі олії. Головне, що ви досягнете натуральної краси та здоров'я разом із високою якістю за доступну ціну.

Madre Labs відгуки покупців

Сначала я им пользовалась только для рук и иногда для умывания. И когда кусочек был на исходе, попробовала его для душа. Это-же надо настолько недооценить качество мыла. Видела же, сыпь на лице прошла, даже черных точек нет. Увлажняет. Кожу разглаживает. Заказала еще, теперь только для купания. Я просто в восторге!
Наслушалась на работе от девочек про эти расчудесные мыла, решила и себе тут выбрать. Перечитала про все, выбрала это, и как была рада, что взяла два. Думала, может подарю кому-нибудь. А теперь, думаю, нет уж, такое чудо и самой нужно. О том что очищает, увлажняет, лечит-да! Но! Мне кажется оно еще и омолаживает. Кожа подтягивается после использования несколько раз заметно. Девчонки, не проходите мимо! Оно того стоит!
Натуральный состав в этом мыле чувствуется сразу же при первом купании. У меня вообще возникло ощущение, что оно лечебное. И при купании сплошное удовольствие, и после тоже. Удивляюсь, в кусочке мыла можно все совместить.Уход за кожей получается и во время купания, умывания и после. Отшелушивает, заживляет еще и увлажняет кожу. Только браво! И от души.
5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!