Facebook Pixel

Доставка товару

Доставка може бути виконана безпосередньо на Вашу адресу, до відділення чи поштомату Нової пошти. Терміни доставки 1 – 3 дні (в залежності від пункту призначення) . Після надсилання замовлення, ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної. Уточнити конкретну дату отримання Вашого замовлення ви можете на сайті компанії «Нова пошта» або в додатку. Доставка здійснюється за тарифами Нової пошти, оплата вартості доставки здійснюється на відділенні при отриманні товару або ви можете оплатити доставку у додатку “Нова Пошта” і на відділені просто забрати посилку. Важливо! Перед відправкою увесь товар перевіряється та страхується на повну вартість (якщо це замовлення з післяплатою) або оцінюється у 500 грн. (якщо це оплачене замовлення). Щоб отримати безкоштовну доставку Новою поштою, потрібно зробити замовлення на 2 000 грн. або більше. При отриманні відправлення необхідно перевірити товар безпосередньо у відділенні компанії "Нова пошта" у присутності співробітника відділення. У разі неповного комплекту, нестачі товару або відсутності документів (чек, гарантійний талон тощо) необхідно скласти акт невідповідності. Якщо упаковка пошкоджена, або на товарі виявлені механічні пошкодження, вам необхідно відмовитися від відправлення або написати претензію у відділенні. Компанія "Нова пошта" відшкодовує завдані збитки, якщо вони були заподіяні з її вини.
Безкоштовне зберігання на відділенні протягом 7 днів. При спливі цього терміну Ваше відправлення буде повернуто назад відправнику.

Доставка «Новая Пошта» до поштомата безкоштовно при замовленні від 2 000 грн

Доставка «Новая Пошта» до відділення безкоштовно при замовленні від 2 000 грн

Доставка здійснюється до відділень Укрпошти. Терміни доставки становлять до 3-х днів у разі замовлення доставки «Експрес» і 4-6 днів при доставці «Стандарт». Вартість доставки розраховується за тарифами Укрпошти, оплата вартості доставки здійснюється на відділенні при отриманні товару або ви можете оплатити доставку у додатку “Укрпошта” і на відділені просто забрати посилку. Уточнити конкретну дату отримання вашого замовлення ви можете на сайті компанії Укрпошти або у додатку. Після надсилання замовлення ви отримаєте SMS-повідомлення з номером експрес-накладної. В обов'язковому порядку перевіряйте ваше замовлення на відповідність до товарного чеку перед оплатою у відділенні. Важливо! Перед відправкою весь товар перевіряється та страхується на повну вартість (якщо це замовлення з післяплатою) або оцінюється у 200 грн. (якщо це оплачене замовлення). Щоб отримати безкоштовну доставку Укрпоштою, потрібно зробити замовлення на 2 000 грн. або більше. При отриманні відправлення необхідно перевірити товар безпосередньо у відділенні "Укрпошта" у присутності співробітника. У разі неповного комплекту, нестачі товару або відсутності документів (чек, гарантійний талон тощо) необхідно скласти акт невідповідності. Якщо упаковка пошкоджена, або на товарі виявлено механічні пошкодження, вам необхідно відмовитися від відправлення або написати претензію у відділенні. Компанія "Укрпошта" відшкодовує завдані збитки, якщо вони були заподіяні з її вини.
Безкоштовне зберігання на відділенні протягом 7 днів. При спливі цього терміну Ваше відправлення буде повернуто назад відправнику.

Доставка «Укрпошта Стандарт» безкоштовно при замовленні від 1 500 грн

Доставка «Укрпошта Експрес» безкоштовно при замовленні від 1 500 грн


Акція! Доставка «Укрпошти» безкоштовно до 01.09.22 від 400 грн
Ви можете отримати замовлення на адресу:

Київ

вул. Івана Дзюби (Сосніних) 17

вул. Іоанна Павла II, 5

вул. Басейна 19, м. Палац спорту

вул. Берковецька 6Д, ТРЦ «Lavina Mall»

вул. Бульварно-Кудрявська 15Д, м. Золоті ворота

вул. Вадима Гетьмана 6, ТРЦ «Cosmo Multimall»

вул. Велика Васильківська 131, м. Либідська

вул. Георгія Кірпи 5, м. Вокзальна, «Novus»

вул. Гната Юри 20, ТЦ «‎Квадрат»

вул. Здолбунівська 17, ТЦ «Auchan Rive Gauche»

вул. Лобановського 4-Д

вул. Михайла Драгоманова 10

вул. Олександра Мишуги 4, ТРЦ «Піраміда»

вул. Сверстюка Євгена 2А, БЦ «Лівобережний»

вул. Софіївська 3Б

вул. Юлії Здановської 79, м. Виставковий центр

пр. Оболонський 19, ТЦ «Smart Plaza Obolon»

пр. Оболонський 47/42, ТРЦ «‎Оазис»

пр. Правди 47, ТРЦ «Retroville»

пр. Степана Бандери 15A, м. Почайна, «Ашан»

пр. Червоної Калини 85

Буча

вул. Вокзальна 2а

Одеса

вул. Давида Ойстраха 32, ТРЦ «City Center Котовського»

Південна дорога 101А

вул. Преображенська 37

Дніпро

вул. Маршала Малиновського 2

Львів

вул. Садова 2а, ТЦ «Sodova»

площа Князя Осьмомисла 9


Співробітники товар із магазину не виносять.
Нагадуємо,що з пунктів видачі Ви можете забрати своє замовлення тільки у повному обсязі,частково замовлення не видаються! Консультуйтесь з нашими спеціалістами заздалегідь та робіть свій вибір свідомо. Дякуємо за розуміння.

Доставка на точку самовивезення Biotus безкоштовна.

Кур'єрська доставка у місті Київ
Доставка здійснюється за маршрутом протягом дня з 11:30 до 18:00. Доставка не здійснюється на точний час. Перед виїздом за маршрутом кур'єр зв'яжеться з вами та повідомить тимчасовий діапазон доставки. (Час формується залежно від маршруту кур'єра і щодня може бути різний).
Кур'єр доставляє замовлення лише до під'їзду або до входу на закриту територію.
Доставка за Кільцевою дорогою, приватні сектори та промзони обговорюється окремо. У разі погодження такої доставки – доплата +30грн.
Якщо вся замовлена продукція є на складі, тоді доставка здійснюється протягом 1-2 робочих днів. Будь ласка, простежте, щоб вказаний номер телефону був доступний для зв'язку, в ньому не сіла батарейка, він не був забутий, не стояв на беззвучному режимі.
У разі недозвону замовлення автоматично переноситься на наступний робочий день. Якщо на ранок наступного дня одержувач не відповідає на дзвінки, замовлення скасовується за неактуальністю.

Доставка «Biotus» кур'єром по Києву безкоштовно при замовленні від 2 000 грн

Вартість доставки кур'єром по Києву до 2 000 грн складає 80 грн

5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!