Альфа-ліпоєва кислота

Категорії

АЛК блокує дії вільних радикалів, тобто є антиоксидантом. Цю її здатність і застосовують для лікування всіляких складних хвороб.

Хімічні властивості цього антиоксиданту дозволяють засвоювати її нервовим клітинам, клітинам мозку і печінки.

АЛК, допомагає утворювати цукру в енергію, покращуючи обміни речовин.

Вона здатна запобігти розвитку катаракти, уповільнити процес старіння, захистити вашу печінку від шкідливої дії алкоголю, зменшити відкладення жирів.

Перешкоджає накопиченню цукру в крові. Надлишок цукру здатний викликати діабет і пошкодження шкіри.

Чому відбувається пошкодження шкіри? А тому, що цукор приєднується до колагену, внаслідок чого колаген втрачає свою еластичність і пружність, тому шкіра стає сухою і покривається зморшками.

АЛК не тільки може зупинити цей процес, але і зверне його назад.

Ця кислота збереже молодість шкіри, тому вона так активно використовується в косметології.

З її допомогою можна прибрати зморшки, перетворивши тим самим бабусю в дівчину. Видалити непривабливі рубці і шрами. Альфа-ліпоєва кислота застосовується для лікування шкірних захворювань .

Ліпоєва кислота має протизапальні властивості.

Захист печінки і всього нашого організму від всяких отруйних речовин є ще однією функцією цієї кислоти.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.