Які вітаміни допоможуть позбутися від алергії?

Категорії

Алергія може передаватися спадково. Так, батьки страждають на цю хворобу, мають ризик передати її своїй дитині. Але в той же час, лікарі довели, що відповідність гіперчутливості до певних алергенів у батька і дитини - малоймовірно.

Також захворювання можуть викликати такі чинники:

 

  • теорія впливу гігієни - її висунув Девід Страчан ще в 1989 р Він стверджував, що дотримання норм гігієни дозволить запобігти контакту організму з антигенами. Це в свою чергу допоможе тримати імунну систему напоготові і допомагає їй протистояти під час потрапляння в організм антигенів.

  • хімічні продукти - в наш час багато продуктів містять хімічні компоненти, які виступають алергенами і створюють сприятливе середовище для розвитку алергічної реакції.

 

Симптоми алергії є результатом прояву гіперчутливості організму, а також порушенням імунної відповіді. Це може бути різь в очах, свербіж, набряки, висипання та інше. Всі прояви дуже індивідуальні.

Щоб послабити симптоми алергії, варто звернути увагу на вітаміни та мінерали. Саме вони є потрібними антигістамінними в боротьбі з алергічними реакціями, а також не приносять шкоди (навіть для майбутніх матусь).

 

Якщо у вас алергія, то перше, на що варто звернути увагу - це імунітет. Саме його варто зміцнити, щоб полегшити симптоми цього захворювання. Відмінним помічником у цьому вам буде кверцетин і бромелайн - вони стимулюють активність імунних клітин, а також вироблення дезінтоксикаційних ферментів. Це позбавляє організм від канцерогенів і виводить їх з організму.

Також захистити імунітет вам зможуть допомогти пробіотики - це дружні для нашого організму бактерії, які позитивно впливають на імунну систему і захищають функції кишечника. Потрапляючи в наш організм, пробіотики надають імумономодуляторної і протиінфекційне дію, що допомагає захистити наш організм.

Як ми писали вище, алергенами можуть бути грибки, медикаменти, хімічні речовини, які, потрапляючи в наш раціон, викликають алергічні реакції і часто зачіпають органи дихання. Ацетилцистеїн бере участь в терапії органів дихання і дає протизапальний ефект.

 

Більше 20% всього населення страждає алергією на продукти, в яких є лактоза. Але для поліпшення травлення і правильної його роботи дуже важливий прийом такого ферменту яклактаза . Він є основним ферментом в тонкій кишці, перетворюючи молочний цукор (лактоза) в глюкозу. Це в свою чергу допомагає позбутися від алергічної реакції на лактозу і поліпшити травний процес.

 

Гомеопатичні препарати також грають важливу роль в усуненні алергії. Вони не тільки усувають небажану реакцію, а також знижують чутливість організму до алергенів і при цьому не завдають шкоди імунній системі. Ці препарати допомагають позбутися від самої причини алергії, а не притупляють її симптоми. Лікування за допомогою цього препарату рекомендують не тільки дорослим, але й дітям. Лікування за допомогою гомеопатичного препарату може затягнутися до 6 місяців, але полегшення ви відчуєте вже з перших днів застосування.

 

Для того щоб вирішити проблему алергії, потрібен своєчасний і грамотний підхід в лікуванні. У кожного можуть бути різні прояви і причини даної проблеми, тому метод лікування повинен бути виключно індивідуальний.

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.