Лютеїн - дефіцитне корисна речовина

Категорії

Лютеїн потрапляє в людський організм виключно з продуктів харчування і вітамінних комплексів. Данно речовина корисно для очей, шкіри і діє як антиоксидант.

Прийом невеликих доз лютеїну знижує ризик вікової дистрофії сітківки, а також запобігає розвитку катаракти. Найефективнішим вважається об'єднання прийому препаратів лютеїну з підвищенням в раціоні кількості продуктів з його вмістом.

Чому не можна просто змінити свій раціон харчування і не пити таблетки? Тому що навіть якщо ви різноманітність свій раціон по максимуму, ви не зможете вплинути на якість продуктів: овочів, фруктів, м'яса, риби і т.д., які купуєте в магазині або на ринку. На жаль, сьогодні в Україні продукти настільки низької якості, з вмістом різних хімікатів, що говорити про якусь користь з них не доводиться.

Лютеїн відноситься до дефіцитних корисних речовин. Все частіше ми говоримо про поганий зір не тільки у літніх, а й у молодих людей і ця справжня проблема, яка потребує негайного розв'язання.

Якісні сучасні вітамінні комплекси для зору проходять контроль безпеки. Купуючи оригінальні товари від всесвітньо відомих виробників, ви можете бути впевнені, що вони містять саме ті корисні речовини і саме в тій кількості, якого не вистачає у вашому раціоні.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.