Пиколинат хрому від солодкого

Категорії

Зниженя тяги до солодкого. Профілактика цукрового діабету 2 типу.

Хром від Солгар - жіттєво важлівій мікроелемент. ВІН відіграє колосальну роль в нашому організмі. Разом з інсуліном, ВІН допомагає нашому організму засвоюваті цукор, тім самим покращуючі метаболізм глюкози и запобігаючі «коливання» цукри в крови. Тому прийом хрому особливо важлівій для людей з підвіщенім рівнем цукри в крови для ПРОФІЛАКТИКИ цукрового діабету ІІ типу.

Відомо ще про одну важліву роль хрому - це контроль ваги. Своїм Бажаном з'їсти що-небудь солодке ми часто зобов'язані хрому, а точніше, его дефіціту. У нормі в організмі Постійно має буті прісутнім около 6 мг хрому. Однако, високий рівень споживання продуктів, что багаті просто вуглеводи, виробляти до віснаження запасів хрому в організмі. У свою Сергію, дефіціт хрому виробляти до бажання з'їсти що-небудь солоденьке. Але, чим более цукри ми Їмо тім более віснажується запас хрому. Тім самим, виходом замкнуте коло, розірваті Пожалуйста можна додатково прийомом хрому.

Хром від компанії Солгар допомагає знізіті тягу до солодкого І, Завдяк цьом, легше дотримуватись Дієти и Скидати зайве Вагу. Додатковий прийом хрому допомагає без Зайве зусіль протістояті спокусі поласуваті десертом або іншою солодки віпічкою. Солгар «Пиколинат Хрома» містіть оптимальні Дозування хрому (200 мкг) в легко засвоюваній органічній форме. Доросли цею препарат слід вжіваті по 1 капсулі на день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.