Корисні властивості волоських горіхів

Категорії

Які поживні речовини є в волоських горіхах? Якщо ви не їсте м'яса і риби, ви повинні заповнити білок і жирні кислоти омега-3 за допомогою горіхів. Чому варто їсти волоські горіхи?
Чи знаєте ви, що волоські горіхи можуть з успіхом замінити рибу в раціоні? І ті, і інші містять поліненасичені жирні кислоти, які допомагають знизити рівень поганого холестерину і мають антитромботичну дію. Уже 3 горіха покривають добову потребу в омега-3. У них також є L-аргінін, речовина, яка впливає на розширення коронарних судин. Тому варто їх жувати для профілактики і при захворюваннях серця. Інформація, що міститься в горіхах еллаговая кислота піднімає імунітет, а також пов'язує і знешкоджує канцерогени.
Всі горіхи висококалорійні, а волоські горіхи є рекордсменами: 100 г - 645 ккал.
Волоські горіхи для школярів і вагітних жінок
Через велику кількість фосфору, який добре впливає на роботу мозку, горіхи рекомендуються для учнів. Вони також є хорошим джерелом заліза, кальцію, калію, магнію і цинку. Вітамін Е, якого більш ніж достатньо, благотворно впливає на шкіру, а В6 бере участь в утворенні антитіл і червоних кров'яних клітин. Горіхи рекомендуються вагітним жінкам, бо містять фолієву кислоту , яка необхідна для правильного розвитку плоду. Аналогічні переваги має масло видавлені з волоських горіхів. Може використовуватися, наприклад, для салатів.
Волоські горіхи захищають серцево-судинну систему
Поліненасичені жирні кислоти і рослинні стерини, які рясніють волоські горіхи, роблять благотворний впливає на серцево-судинну систему - знижує рівень поганого холестерину, мають протизапальну дію, зменшують в'язкість крові і схильність до утворення тромбів. Крім того, коензим Q10 допомагає знизити холестерин ЛПНЩ, а L-аргінін сприяє розширенню кровоносних судин, тому в результаті знижується артеріальний тиск і зменшується ризик розвитку інфаркту міокарда.
Волоські горіхи знижують ризик раку
Вчені все ще досліджують, але вже відомо, що кислоти, що містяться в горіхах мають протипухлинну дію - пов'язують і інактивують канцерогени.
Волоські горіхи лікують варикозне розширення вен і геморой. Це заслуга в листі волоського горіха.
Волоські горіхи покращують зовнішній вигляд шкіри завдяки вмісту цинку і речовини з антибактеріальною дією. Також використовується отримані з горіхів, вітаміни А і Е і коензим Q10 в косметичних засобах, призначених для зрілої шкіри.
Волоські горіхи зменшують проблеми зі шлунком
Сильні бактерицидні властивості волоських горіхів - діють на стрептококи, стафілококи, бактерії черевного. Можуть бути корисні також в боротьбі з паразитами шлунково-кишкового тракту.
Волоські горіхи зміцнюють нервову систему
Завдяки вмісту кислоти волоські горіхи мають позитивний вплив на нервові клітини. Ця дія підсилює також значна кількість фолієвої кислоти і магнію.
Волоські горіхи покращують роботу мозку
Завдяки великій кількості фосфору волоські горіхи відмінно впливають на ефективність розумових процесів, рекомендуються особливо тим, хто вчиться. На роботу головного мозку благотворний вплив багатодітній родині і мідь і марганець, а також ліноленова кислота - жир з групи поліненасичених, з якого організм виробляє жирні кислоти омега-3, які є одним з основних "будівельних матеріалів" клітин головного мозку.
Волоські горіхи живлять волосся
Завдяки своїм властивостям екстракт з горіхів можна знайти в багатьох косметичних засобах для догляду за волоссям підвищеної жирності, а також для волосся, схильних до лупи, так як мають пом'якшувальною ефектом і мають протизапальну дію на шкіру голови. А його фарбувальні властивості часто використовуються в шампунях і лосьйонах для темного волосся, також роблять волосся більш м'якими, тому що підтримують їх колір.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.