Вітаміни для профілактики застуди

Категорії

Для того щоб у дитини було міцне здоров'я і сильний імунітет, його організм потребує вітамінних комплексах . Значення вітамінотерапії полягає в підвищенні імунітету і адаптаційних можливостей дитини.

Для сезонної профілактики ГРВІ можна використовувати вітаміни і мінерали, що містять в собі комбінацію трав, а також антиоксиданти. Під час епідемії вірусних захворювань варто додати в раціон дітей вітаміни і гомеопатичні препарати. Також полівітаміни (містять А, С, D, Е, В6), які активують протипухлинний імунітет.

У гострий період ГРВІ повинен бути виключений прийом препаратів, що містять мідь і залізо.

Батьки часто задаються питанням: додати в раціон дитини лікарські препарати, вітаміни або обійтися лише народними засобами? Є кілька факторів, які допоможуть відповісти на це питання:

 

  1. Якщо ваш малюк часто хворіє, а процес одужання затягується, то варто звернутися до педіатра з питання профілактики ГРЗ і ГРВІ. Швидше за все, фахівці порекомендують вам препарати для підвищення імунітету і підкажуть, як правильно скоригувати спосіб життя дитини.

  2. Алергія - теж важливий фактор. Важливо обережно підходити до вибору препаратів, щоб не погіршити ситуацію.

  3. Насиченість раціону. Якщо в харчуванні вашого чада мінімальну кількість корисних інгредієнтів, то необхідно доповнити його прийомом дитячих вітамінів.

 

Найбільш ефективні препарати для профілактики ГРВІ або застуди - вітамінно-мінеральні комплекси. Саме вони містять необхідні компоненти (вітамін А, група В вітамінів, С, D, Е, селен, цинк, залізо, магній, кальцій) у правильних дозах для кожного віку.

 

 

Вітаміни для підвищення імунітету в своєму складі містять натуральні рослинні речовини, які володіють імуностимулюючу і адаптогенну властивостями. Саме тому Biotus - офіційна резиденція вітамінів пропонує вам ознайомитися з топ-3 імунних препаратів:

 

  • Sambucol з екстрактом чорної бузини забезпечує природну підтримку імунної системи, щоб допомогти вам і вашій родині залишатися здоровими протягом всього року. Sambucol пропонує одну з найкращих захистів, яку може забезпечити природа.

  • Імунний захист для дітей, First Defense - містить потужну комбінацію трав, антиоксидантів, вітамінів і мінералів для підвищення і зміцнення імунітету.

  • Kids Daily Immune від MegaFood - це харчова добавка, виготовлена з органічних інгредієнтів без додавання цукру. Містить поживні речовини, трави - ці продукти багаті антиоксидантами, які підвищують життєвий тонус вашої дитини і забезпечують імунний захист.

 

Перевагою вітамінних комплексів вважається те, що приймати їх потрібно тільки 1 раз на добу. Дітям рекомендується приймати вітаміни в першій половині дня або відразу після прийому їжі. В цей час організм більш активний, що важливо для кращого засвоєння препаратів. Незалежно від їх форми - краплі, таблетки або сироп - слід строго дотримуватися спосіб дозування.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.