Вітаміни проти варикозу

Категорії

25% населення України страждають варикозним розширенням вен. До цієї патології схильні люди зі специфічним гормональним фоном, руховою активністю, генетичними особливостями.
Починати лікування варикозу потрібно зі звернення до фахівців. Розвиток вітчизняної медицини дозволяє повністю вилікувати варикоз. Важливо провести діагностику патології якомога раніше.
Як вилікувати варикоз?
1. Вивести токсини, налагодити роботу нирок, кишечника і печінки. Тут можна придбати спеціалізовані комплекси для очищення травної системи.
2. Позбутися від холестерину. Перегляньте своє харчування. Використовуйте біологічно активні комплекси для виведення холестерину.
3. Вживати вітаміни В , Р, С, які сприяють зміцненню судин. Фармацевти розробили вітамінні комплекси проти варикозу.
Перевірити мікрофлору на наявність патогенних мікроорганізмів, які можуть викликати варикоз.
При раціональному харчуванні, помірної фізичної активності, регулярному очищенні організму і застосуванні вітамінних комплексів навіть несприятлива спадковість не призведе до проблеми варикозу.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Коментарі до статті
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.