Facebook Pixel

7 способів як відростити нігті

7 способів як відростити нігті

Кожна жінка замислюється про красу своїх нігтів. Оскільки зараз як ніколи в моді натуральність - відростити свої довгі нігтики - завдання номер один. Існує кілька способів повернути вашим нігтям колишню красу і довжину. Давайте спробуємо розібратися, який з них буде найефективнішим.

Для цього спочатку варто з'ясувати, чого не вистачає вашому організму.

Причин ламкості нігтів чимало - погане або нерегулярне харчування, відсутність вітамінів в організмі і постійні механічні навантаження, яким щодня піддаються наші нігтики. Виправити ситуацію допоможе правильне харчування. Безумовно, на першому місці стоїть правильне харчування. Наше харчування завжди відбивається на стані нашої шкіри і нігтів. За їх зовнішнім виглядом завжди можна визначити, яких саме вітамінів бракує нашому організму. Вживайте більше овочів, фруктів, горіхів, замініть смажені страви на відварні (або на пару), використовуйте для приготування їжі оливкову олію.

1 спосіб. Пийте багато води. Організм, який отримує денну норму води (1,5-2л), виглядає більш здоровим, колір обличчя помітно поліпшується, тому що шкіра постійно отримує харчування і зволоження.

2 спосіб. Також ефективним способом поліпшення стану Ваших нігтів вважається використання масел. Ванночки з масел або втирання масел в кутикулу - один з найефективніших способів зміцнити нігтьову пластину. Для цього чудово підійдуть абрикосове масло або оливкова, мигдальне, касторове.

3 спосіб. Вітаміни. Звичайно, без них не обійтися. Адже наш організм не завжди може отримати всі необхідні вітаміни і мінерали з їжі. Тому варто додати в свій раціон біодобавки. Які вітаміни будуть найбільш дієвими для зростання і зміцнення нігтів? В першу чергу, всі вітаміни або вітамінні комплекси, у складі яких є вітамін В. Наприклад Біотин - один з ключових елементів в підтримці здоров'я нігтів. Біотин від виробника Солгар - ефективний засіб, здатне зупинити втрату волосся. Звичайно, одним біотин складно обійтися. Фахівці рекомендують вживати вітаміни в комплексах - тоді їх ефективність зростає в рази. Одним з таких комплексів є «Шкіра, нігті, волосся» від Now Foods - найбільш популярний на сьогодні продукт, до складу якого входять всі вітаміни групи В, необхідні для запобігання ламкості нігтів і їх нормального росту - вітаміни А, Е, С, цинк, мідь, Л-пролін, Л-лізин і тд.

4 спосіб. Ще одним, можна сказати народним способом є ванночки для рук. Для профілактики ламкості нігтів дуже популярним засобом вважаються ванночки з оливковою і лимонним маслом для нігтів. Для цього потрібно помістити кінчики пальців в підігріте до комфортної температури масло на 10-15 хвилин. Така нескладна процедура зміцнить нігтьову пластину і допоможе вашим нігтиками довше залишатися міцними.

5 спосіб. Нещодавно знову набула популярності парафінотерапія. Парафінотерапія - один з найефективніших засобів у зимовий період часу. Парафін, огортаючи ваші ручки насичує шкіру корисними речовинами, зміцнює нігті. Якщо виконувати процедуру регулярно - вона має накопичувальний і стійкий ефект, який помітний вже з першого разу. Таку процедуру можна проводити як в домашніх умовах, так і в спеціалізованих кабінетах у майстри. Другий варіант допоможе вам більше розслабитися і довіритися професіоналам.

6 спосіб. Звичайно, не варто забувати про регулярний манікюр. Манікюр - невід'ємна частина процедури догляду за собою для кожної дівчини. Манікюр для жінки ж не тільки косметична процедура, але і час розслабитися і відпочити від турбот, поговорити про дрібниці. Головне - знайти «вашого» майстра і дотримуватися періодичність його відвідин - не рідше ніж раз в 2-3 тижні. І тоді рутинне заняття перетвориться в приємне проведення часу.

7 спосіб. Ну і в кінці, не варто нехтувати елементарними доглядом за руками - частіше використовуйте крем для рук, носіть рукавички, постарайтеся обмежити контакт з хім. засобами, не використовуйте ваші нігті замість викрутки або ложки для взуття. І тоді ви побачите результат - здоров'я, міцні нігтики!

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.