Facebook Pixel

Підтримай ЗСУ – отримай знижку 5-10% від Biotus на будь-яку покупку!

Підтримай ЗСУ – отримай знижку 5-10% від Biotus на будь-яку покупку!

Український рітейл об'єднується, щоб підняти хвилю підтримки Збройних сил України та економіки країни для наближення довгоочікуваної перемоги та миру. Компанія Biotus в черговий раз приєднується до великого збору коштів, цього разу для першої бригади оперативного призначення Національної гвардії "Буревій".

Воїни ЗСУ звернулися до українського бізнесу з проханням підтримати великий збір для купівлі 1000 дронів. До збору вже приєдналися великі мережеві магазини країни "Фокстрот", Athletics, Ttt.ua, "Чисто" тощо, зокрема й Biotus. Кожен покупець, який надасть спеціальний сертифікат у мережі магазинів Biotus, отримає 5-10% знижки на будь-яку покупку.

"Новорічний подарунок орку": донат від українського рітейлу

Перша бригада оперативного призначення "Буревій" звернулася до найбільших рітейлерів та операторів послуг України із проханням підтримати збір на купівлю 1000 дронів. Як зазначили у бригаді, це триденна потреба 10 кваліфікованих пілотів на період новорічних свят. Оскільки закупівля комплектуючих та збірка дронів займає певний час, воїни просять по можливості прискорити збір, термін дії якого триває з 15.12.23 до 1.02.24.

“Звертаємось до рітейлерів: просимо вас підтримати проєкт, надавши знижки 5% та 10% в обмін на сертифікат “Новорічний подарунок орку” вартістю 500 та 1000 грн, який можна придбати на спеціально розробленому сайті бригади "Буревій", - зазначили активісти.

Компанія Biotus приєднується до магазинів-учасників акції та закликає усвідомлених українців підтримати нашу армію, яка зараз, як ніколи, потребує допомоги. Щоб підтримати збір, потрібно придбати сертифікат "Новорічний подарунок орку" номіналом 500 чи 1000 грн на спеціальному сайті. Після цього ви отримуєте гарантовану знижку 5-10% на будь-яку покупку в усіх магазинах-учасниках акції.

Інформація про збір буде розміщена на зовнішній рекламі у Києві та по всій Україні, у соцмережах, у головних ТРЦ країни. Купуючи сертифікат, ви робите великий внесок у теперішнє та майбутнє нашої країни, демонструючи високу відповідальність за ЗСУ. Ми ж, у свою чергу, даруємо кожному учаснику акції знижки на всю продукцію, наближаючи тим самим нашу перемогу.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0