Facebook Pixel

Біотин - вітамін краси

Біотин - вітамін краси

Наш зовнішній вигляд, стан шкіри, волосся і нігтів безпосередньо залежить від стану організму в цілому і його насиченості вітамінами. Почервоніння, лущення шкіри, тонкі, ламкі волосся і нігті - це серйозна причина пройти обстеження і почати курс лікування.

Біотин - це вітамін, який відноситься до групи В. Його нестача впливає на здоров'я шкіри (сухість, запалення і почервоніння), випадання волосся і появу сивини. Достатня кількість біотину в організмі може уповільнювати процеси старіння.

Біотин в організмі людини виробляється самостійно, частково корисної кишкової мікрофлорою, а частково засвоюється з їжі. Дефіцит може утворюватися через збої роботи кишечника, через прийом антибіотиків або інших лікарських препаратів або через неправильне харчування. На жаль, більшість з нас зараз харчуються погано, до того ж свій негативний вплив надає і навколишнє середовище, а також стреси. На допомогу прийдуть препарати біотину , які сьогодні виробляють практично всі відомі фармацевтичні компанії.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.