Facebook Pixel

Чим вітаміни для чоловіків відрізняються від жіночих?

Чим вітаміни для чоловіків відрізняються від жіночих?

Різниця між чоловіками і жінками дуже велика і проявляється вона буквально у всьому. Так якщо ми такі різні, чи означає це, що нам не можна приймати однакові вітамінні комплекси?

В принципі можна сказати, що чоловікам і жінкам потрібні однакові вітаміни і мікроелементи, різниця полягає в дозуваннях і періодичності прийому.

Заліза чоловікам потрібно менше, ніж жінкам і перевищення норми досить небезпечно. А ось бор сильній половині необхідний більше в зв'язку зі здатністю даного елемента знижувати ризик захворювання на рак простати (показник дуже серйозний - майже на 65%). Також бор покращує пам'ять і концентрацію уваги. Ще один важливий для чоловіків елемент - цинк, він нормальзует роботу передміхурової залози. Ці елементи корисні і для жіночого здоров'я, просто їх концентрація в організмі потрібна зовсім невелика.

Вважається, що найбільш важливими для чоловіків є вітаміни групи B, A, C, E + ліпоєва кислота, вітамін N і біотин (вітамін H).

З якою періодичністю потрібно приймати вітаміни для чоловіків , а також які саме це повинні бути вітаміни або комплекси необхідно дізнаватися у вашого лікаря на підставі аналізів і вашого поточного стану.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.