Facebook Pixel

Кверцетин в інтернет-магазині Biotus

Кверцетин в інтернет-магазині Biotus

Кверцетин - це унікальна речовина, яка може бути антиоксидантом і протизапальним засобом. Ефективний помічник в боротьбі зі старінням і зміцненням клітин. Кверцетин сприяє засвоєнню багатьох корисних речовин і тому просто безцінний.

Багато проблем зі здоров'ям пов'язані з труднощами капілярного кровообігу. Руйнування стінок капілярів призводить до недостатнього забезпечення органів поживними речовинами і киснем. Кверцетин вирішує проблеми з капілярами і таким чином позитивно впливає на здоров'я організму в цілому.

В інтернет-магазині Biotus кверцетин представлений в порошку, таблетках і капсулах. Заповнювати недолік даної речовини найкраще з овочів і фруктів, але, на жаль, це не завжди можливо. Сезонність якісних і корисних фруктів в Україні не дозволяє цілий рік отримувати з їжею всі корисні вітаміни та мікроелементи. На допомогу прийдуть препарати кверцетину , які доступні в будь-який час року з доставкою в ваше рідне місто.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.