Facebook Pixel

Вітамін Д для дорослих

Вітамін Д для дорослих

Необхідність вітаміну D для дітей добре відома, а як щодо корисності для дорослих? Поговоримо саме про це.

Вітамін Д потрібен всім людям в абсолютно будь-якому віці, адже він сприяє засвоєнню фосфору і кальцію. Через те, що кісткова тканина періодично оновлюється, надходження вітаміну Д необхідні щодня. Навіть якщо кальцій надходить в організм в достатній кількості, без вітаміну D його робота розбудовується.

Особливо важливо отримувати вітамін Д літнім людям, так як їм загрожує розвиток остеопорозу.

Вітамін D корисний не тільки для захисту кісткової тканини, він ще знижує сприйнятливість до захворювань шкіри, серця. Також прийом вітаміну Д знижує ризик розвитку ракових новоутворень, так що періодичний прийом даного вітаміну - це відмінна профілактика раку грудей, яєчників, передміхурової залози.

Препарати з вітаміном Д покращують імунітет, роботу щитовидної залози. Також це складова відновлення оболонок нервів.

Вітамін D, а також вітамінні комплекси з його змістом необхідно пити курсами, призначати які повинен ваш лікуючий лікар.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.