Facebook Pixel

Що робити, якщо у вас булімія

Громадська думка часто надає більший вплив на життя людини, ніж цього б хотілося. Глянцеві обкладинки, пропаганда "стандартів" краси і меседжі, які виходять із засобів масової інформації, викликають ряд психологічних відхилень. Так булімія отримала статус головного психічного захворювання ХХI століття, причиною якого стало харчове розлад.

 

На відміну від анорексії, хворі булімією можуть зберігати нормальну вагу за рахунок калорій, отриманих під час переїдання. Нестабільні прийоми їжі, перехід від крайності до крайності, недобір одних елементів і надлишок інших приводять організм до повного розладу. Булімія провокує серйозні проблеми зі здоров'ям: анемія, низький кров'яний тиск, захворювання шлунково-кишкового тракту, ниркову недостатність, розрив стравоходу (при блювоті), нерегулярний менструальний цикл.

 

Щоб впоратися з проблемою і привести функціонування організму і метаболізм в норму, слід приймати необхідний комплекс вітамінів і елементів - біодобавок.

 

Булімія: з чого почати лікування

 

Лікування харчового розладу займає тривалий проміжок часу, під час якого організм відновлюється поступово, а всі процеси приходять в норму. Щоб максимально ефективно посприяти боротьбі з булімією, необхідно використовувати дві основні добавки:

 

  • мультивітаміни . Щоб позбутися від нападів голоду і контролювати кількість споживаної їжі, організму необхідно отримувати добову норму вітамінів. Комплекс допомагає заповнити дефіцит корисних речовин і максимально швидко впоратися з розладом;

  • хелат цинку . Бере активну участь в метаболізмі білка. Знижує апетит і допомагає людині підвищити смакове сприйняття.

 

Позитивний вплив на відновлення організму надають препарати, які нормалізують флору кишечника: ацидофилус , B-комплекс , кальцій і магній хелат. Також можна підійти до лікування локально: остео комплекс - для підтримки серцевої діяльності, амінокислотний комплекс - заповнює дефіцит білка,Естер С - працює над справним функціонуванням ендокринних залоз.

 

6 корисних добавок для здоров'я шлунково-кишкового тракту

 

Проблеми з прийомами їжі і роботою організму зобов'язують людини отримувати добову норму вітамінів, мінералів та інших корисних елементів. При булімії це питання стоїть особливо гостро, але і при відсутності діагнозу необхідно стежити за своїм харчовим настроєм. Зверніть увагу на 6 натуральних добавок, які допоможуть тримати організм в тонусі і забезпечать справну роботу всіх процесів:

  • Коензим Q10 (убіхінон). Ця речовина присутня в кожній клітині людини. Воно грає роль антиоксиданту і імуномодулятора. Його дефіцит уповільнює всі процеси організму. Тому при булімії речовина особливо важливо;

  • Хелат заліза . Нормалізує апетит і служить каталізатором для більшості хімічних процесів;

  • Йод . Дефіцит йоду погіршує функціонування щитовидної залози, через що відбувається збій на гормональному рівні. Тому необхідно стежити, щоб цей мікроелемент завжди був в нормі;

  • Папаин . Допомагає організму краще засвоювати жиророзчинні вітаміни і нормалізує роботу підшлункової залози;

  • Бромелайн . Необхідний для більш ефективного засвоєння харчових речовин і руйнування вільних радикалів в шлунково-кишковому тракті. У натуральному середовищі знаходиться в неїстівної серцевині ананаса, звідки і видобувається в виробничих масштабах;

  • Вітамін Е . Грає роль антиоксиданту, бере участь у більшості процесів клітинного метаболізму.

 

Для комплексної боротьби з булімією необхідно поєднувати препарати для відновлення кишково-шлункового тракту з консультацією у психотерапевта або психіатра.

 

Зміст
  • Булімія: з чого почати лікування
  • 6 корисних добавок для здоров'я шлунково-кишкового тракту
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.